close

Spitalul OCH16 34 15 33 35 17

Ovidius Clinical Hospital este cel mai important spital multidisciplinar din Sud- Estul României, care și-a câștigat o reputație deosebită încă la deschiderea din 2014 datorită orientării sale către nevoile pacientului.

Informații generale

  • Misiunea — Excelență în îngrijirea pacienților noștri.
  • Viziunea — Un spital a cărei echipă are ca prioritate sănătatea pacientului.
  • Valorile — siguranță, respect, responsabilitate și dăruire

Spitalul oferă fiecărui pacient un tratament individualizat, personalizat, potrivit nevoilor sale

Dotările tehnice performante, echipa foarte bine pregătită, precum și procedurile medicale aflate la standarde excepționale permit obținerea unor rezultate deosebite pentru pacienții noștri.

Dotările Spitalului OCH

OCH dispune de 68 de paturi, trei săli de operație, compartiment de spitalizare continuă în specialități chirurgicale și medicale, compartiment de anestezie și terapie intensivă, compartiment de spitalizare de zi, laborator de endoscopie digestivă, unitate de transfuzie sanguină, sterilizare și farmacie proprie, bază de tratament, compartiment de imagistică medicală, laborator de anatomie patologică, compartiment de prevenire și combatere a infecțiilor nosocomiale, punct de recoltare probe biologice (Synevo), cabinete de consultații și dotări la cele mai înalte standarde.

Echipa medicală

Vezi toată
echipa Ovidius Clinical Hospital

Informații diverse

Ovidius Clinical Hospital este locul ideal pentru un act medical efectuat cu tehnologie de înaltă performanţă, unde pacienții primesc îngrijirea medicală de care au nevoie la standarde excepționale. Din structura sa fac parte:

Compartimentul de spitalizare continuă în specialități chirurgicale (chirurgie generală, urologie, ortopedie și traumatologie, neurochirurgie, chirurgie vasculară, chirurgie toracică, chirurgie ORL, chirurgie plastică si estetică) și medicale (medicină internă, gastroenterologie, nefrologie, cardiologie, neurologie, oncologie medicală, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrinologie, reumatologie, recuperare și reabilitare medicală) și compartimentul de anestezie și terapie intensivă;

Compartimentul de spitalizare de zi în specialitățile medicale mai sus menționate;

Ambulatoriu de specialitate, cu 8 cabinete, în specialitățile: chirurgie generală, chirurgie vasculară, obstetrică—ginecologie, urologie, ORL, ortopedie traumatologie, neurochirurgie, hematologie, endocrinologie, neurologie, cardiologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, nefrologie, medicina internă, gastroenterologie, oncologie medicală, reumatologie, recuperare și reabilitare medicală, psihiatrie/psihologie, homeopatie, precum și două săli de tratament;

Punct de recoltare pentru analize de sânge – Synevo;

Compartiment de endoscopie digestivă, diagnostică și terapeutică;

Bază de recuperare și reabilitare medicală;

Bloc operator;

Unitate de Transfuzii Sanguine;

Sterilizare;

Farmacie cu circuit închis;

Laborator de anatomie patologică;

Camera de gardă  pentru specialitățile chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, anestezie și terapie intensivă și radiologie și imagistică medicală.

Spitalul colaborează cu CAS încă de la deschidere. Vezi aici mai multe detalii. Mai mult decât atât, din 2019 a deschis și Policlinica OCH. Vezi aici care sunt serviciile.

Orar

Spitalul e deschis 24/7 cu patru linii de gardă în chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, anestezie și terapie intensivă și radiologie și imagistică medicală.

Program ambulator:


  • Luni 08:00 - 20:00
  • Marți 08:00 - 20:00
  • Miercuri 08:00 - 20:00
  • Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 08:00 - 20:00
  • Sâmbătă 08:00 - 15:00
  • Duminică Închis

Galerie foto

36_img114.JPG 36_img113.JPG 36_img115.JPG 36_img116.JPG 36_img117.JPG 36_img118.JPG 36_img120.JPG 36-cover-image-spital-och-img-294.jpg

Contact

Spitalul OCH

ADRESĂOvidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880

telefon : 0241 480 400

emailcontact@ovidius-ch.ro