close

Testimoniale


Personal amabil, medici competenți și răbdători, am găsit înțelegere și rezolvare cu fiecare ocazie în care le-am trecut pragul. De asemenea, ora programării a fost respectată mereu. Recomand oricând!” (Anné-Marie S.)


Un spital curat, cu dotări de ultimă generație. Soacra mea s-a operat de coronarografie la domnul doctor Vasilescu și e foarte mulțumită. Atât doctorii cât și asistentele au fost foarte atenți și s-au purtat impecabil”. (Ioana C.)


Am intrat în sala de tratament prin crioterapie sprijinită în baston, durerile de genunchi drept pe care le aveam erau deja invalidante. După 20 de minute în care medicul a uzat de cunoștințele sale în terapia durerii, am plecat cu bastonul la subraț și fără urmă de durere. Sunt profund recunoscătoare!” (Susana P.)


Recomand OCH, datorită profesionalismului cadrelor medicale și a întregului personal. Am fost operat de colecist de către domnul doctor Bărbulescu Marius, o operație dificilă, ținând cont ca aveam o plasă de la o operație clasică ombilicală. Într-adevăr, un spital privat ca afară, în țările occidentale.” (Daniel I.)De curând am fost tratată în OCH și sunt foarte mulțumită. Am întâlnit oameni extraordinari care își fac meseria cu dăruire și devotament. Cinste lor! Mă înclin, cu respect și considerație, mulțumindu-le din suflet tuturor.” (Georgeta P.)


Servicii de calitate, medici excepționali, personal amabil!” (Florentina A.)


Nu am cuvinte să pot descrie ce frumos am fost tratată aici. Doamna doctor Tudor Cezara este atât de devotată meseriei dumneaei, un adevărat exemplu pentru întreg sistemul medical, acordă timp pacienților, explică totul și ia măsuri imediate. De asemenea, doamna doctor Coiciu, un medic cu calități extraordinare, prompt și implicat. Se poate și în România. Experiența mea la OCH este marcată de bun simț, empatie, grijă și respect, de la recepție, medici și asistente până la domnul de la pază. Vă mulțumesc din suflet pentru tot!” (Patty G.)„Mulțumesc din suflet domnului Dr. Vasilescu și doamnei Dr. Iurco Daniela. Fără dumnealor astăzi n-aș mai fi avut ocazia să stăm cu mama la masa de Crăciun. Am avut parte de niște profesioniști, dar și de niște oameni minunați, empatici. Întreg personalul este de nota 100. Să vă țină Dumnezeu sănătoși ca să le puteți da familiilor, oamenii dragi! Vă îmbrățișez cu drag! (Steluța D.)


Mulțumesc din tot sufletul domnului doctor Vasilescu, pentru intervenția efectuată zilele trecute soțului meu care acum se simte foarte bine. Un medic tânăr cu mâini de aur și o răbdare de fier cu pacienții.” (Violeta M.)


Sărut-mâna stimată doamna doctor Vîncă. Vă mulțumesc frumos pentru intervenția chirurgicală, mă simt foarte bine după operația de hernie inghinală. Vă doresc mult succes și felicitări pentru tot cea ce faceți pentru toți pacienții!” (Marian D.)


În urma unui control de rutină, tatălui meu i s-au descoperit grave probleme medicale la inimă. Datorită domnilor doctori cardiologi Roberto Haret și Răzvan Chirică, tatăl meu a primit o a doua șansă. Mulțumim! Desigur, condițiile din spital și profesionalismul personalului la cele mai înalte standarde. (Marius C.)


Un spital de excepție! Un colectiv de medici dăruiți profesiunii. Un spital de nivel european pentru constănțeni, construit la inițiativa unor medici români. Felicitari! Ați mutat Occidentul la Constanța!” (Liviu O.)


Mii de mulțumiri domnului doctor Roberto Haret pentru investigația pe care mi-a facut-o cu mare succes și pentru rezultatul pe care mi l-a spus. Un om deosebit de calm, cu multă experiență profesională și cu mult har de la bunul Dumnezeu. Să-i dea Dumnezeu multă sănătate! Am tot respectul și față de personalul OCH. Sunt cu pregătire ireproșabilă. Nu spun de curățenie, igienă și mâncare, foarte bine. Să vă ajute bunul Dumnezeu în continuare să salvați și să vindecați oamenii. Cu mult drag și respect!” (Petra S.)


Un pacient cu rezultate deosebite

În urma intervenției de micșorare a stomacului realizată în cadrul OCH, domnul Mircea Cazan, îndrăgit artist al showbiz-ului românesc, împărtășește publicului despre schimbarea majoră din viața sa, pe care a ales să o facă alături de echipa de chirurgi specializați în tratarea obezității. Echipa Ovidius Clinical Hospital vă mulțumește pentru cuvintele de apreciere! Multă sănătate!

Dorim să oferim pe această cale un buchet mare de flori, spitalului Ovidius Clinical Hospital. Acesta este un mod de a mulțumii întregii echipe de medici de excepție, pentru dăruirea și îndârjirea cu care au lucrat ca sa ii salveze viața lui Bogdan. A fost o lupta pe viața și pe moarte împotriva unui șoc septic, iar personalul spitalului a făcut săptămâni întregi tot ce le-a fost în putință pentru a-l salva pe Bogdan.” (Daniella T.)


Implicarea și profesionalismul medicilor și asistentelor, precum și a infirmierelor. Atitudinea, comunicarea continuă a medicului cu pacientul sunt deosebite.” (Ion T.)


M-am simțit tot timpul în siguranță, într-un mediu salubru, organizat, ca in spitalele din Europa de Vest. Doctorul mi-a explicat in detaliu problema și felul în care va fi rezolvată.” (Diana G.)


Nota 10. Organizare, empatie, profesionalism. Vă mulțumesc tuturor!” (Claudia V.)


Mulțumesc din suflet pentru tot ce mi-ați oferit: o operație pentru hernie ombilicală reușită, suport moral permanent și nu în ultimul rând încredere în mine!” (Nicoleta G.)


„Un doctor cu mâini de aur. De două ori în 20 de ani am fost pusă pe picioare de dr. Toma Cucu. Să fie veșnic sănătos, că îl iubim”. (Ana I.) 


Domnul doctor Stamule a fost cel care mi-a readus soția la viață, fapt pentru care îi voi fi recunoscător toată viața. Să ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l țină cât mai mult și să facă astfel de minuni la cât mai multe persoane. Multă sănătate la tot colectivul OCH și toată stima din partea familiei”. (Ion C.) „Felicitări domnului doctor Mociu! A ajutat-o pe mama, când nu mai aveam nicio speranță. Mama fiind în vârstă și cu multe alte boli, avea dureri insuportabile. Domnul doctor i-a făcut o procedură, după care mama s-a liniștit (durerile au încetat). Sper sӑ o ținӑ cât mai mult, daca durerile vor reveni, sigur vom merge din nou la domnul doctor. Recunosc cӑ la început am fost scepticӑ, dar s-a dovedit a fi bine pentru mama, o doamnă în vârstă de 82 de ani. Sănătate domnului doctor!” (Domnica A.)


Dacă fiecare medic s-ar strădui să fie la fel de profesionist, grijuliu, generos, dedicat și răbdător ca domnul doctor chirurg Bărbulescu Marius, lumea ar fi plină de zâmbete și bucurie, în loc de durere și tristețe. Mulțumim din suflet domnului doctor pentru intervențiile chirurgicale reușite! De două ori nota 10 cu felicitări!” (Alexandru B.)Mulțumesc doctorilor Stamule Paris și Militaru Marius, medici profesioniști. Datorită lor eu sunt astăzi în viață. Dumnezeu să le dea sănătate și putere să ajute cât mai mulți pacienți.” (Elena D.) 


Dr. Sivoglo, un super specialist de o înaltă ținută morală și profesională. Respect și stimă deosebită!” (Constantin S.)


Caz medical extraordinar de dificil rezolvat cu succes de o echipă multidisciplinară OCH
Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce au făcut pentru mine acești minunați medici. Sunt bine, respir bine, acum pot să merg fără să obosesc așa de tare, dar am răbdare și știu că voi fi și mai bine! Mulțumesc încă o dată doamnei doctor Andreea Costea, dar mai ales echipei de medici ai spitalului OCH, în frunte cu domnul doctor Sebastian Vasilescu. Da, RESPIR, doar datorită vouă îngerilor mei salvatori! Vă mulțumesc!” (Mariana A.)


Suntem aici pentru tine!

Spitalul OCH

ADRESĂOvidiu, Constanța,
DN 2A, km 202+880

TELEFON(+4) 0241 480 400
(+4) 0241 766 624

emailcontact@ovidius-ch.ro

Vă așteptăm cu servicii medicale la standarde europene în locațiile noastre!