close

Asociația OCH

Asociația OCH a fost înființată pentru a iniția și pentru a proiecta soluții cu caracter aplicativ profesional, educațional de cercetare și inovare pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății și a calității vieții persoanelor.

Asociația și-a propus să facă o prioritate din promovarea serviciilor medicale românești în spațiul european și internațional prin inițierea parteneriatelor de cercetare cu specialiști din domenii conexe medicinei și prin colaborarea cu structurile administrației publice centrale și locale, cu structuri similare din țară și străinătate în vederea identificării și atragerii soluțiilor optime pentru cercetarea si dezvoltarea cercetarii medicale românesti. 

O altă prioritate este reprezentată de contribuția la dezvoltarea și consolidarea pieței serviciilor medicale din România  pe baze solide, de calitate și de performanță. Susținerea principiului parteneriatului și al cooperării multidisciplinare, prin profesionalism și experiență. 

Asociația OCH organizează cursuri, seminarii, conferințe adresate personalului din domeniul medical, precum și specialiștilor din domeniile conexe medicinei.

Suntem deschiși la colaborări atât cu parteneri din domeniul privat cât și din domeniul public

În cazul în care dumneavoastră—compania sau instituția pe care o reprezentați—sunteți interesați să susțină îndeplinirea scopului Asociației, vă așteptăm alături de noi. Pentru donații puteți face prin virament bancar in contul RO40BTRLRONCRT0472855701 deschis la Banca Transilvania sau în mod direct la sediul spitalului OCH sau a policlinicii OCH Constanța.