close

Cardul OCH și Alprevia

Cardul OCH cu Algoritm de prevenție personalizată—Alprevia, vă oferă examenul anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate și acces prioritar la consultațiile, analizele și investigațiile necesare.

Cardul poate fi achiziționat la recepția Policlinicii OCH Constanța. Costă 200 de lei și include:

• Examenul anual de prevenție și evaluare a stării de sănătate – consultația inițială cu Alprevia, Algoritmul de prevenție personalizată.

• Consultația gratuită de reevaluare după efectuarea consulturilor, analizelor și investigațiilor, în interval de 60 zile de la prima consultație.

• Reducere între 5 și 15% la serviciile medicale recomandate în cadrul examenelor de prevenție și evaluare a stării de sănătate. Lista detaliată a serviciilor poate fi consultată aici 

Ce este Alprevia?

Alprevia—Algoritm de prevenție personalizată este un instrument software dedicat medicului de medicină primară pentru a-l sprijini în evaluarea factorilor de risc pentru sănătate şi emiterea de recomandări preventive personalizate.

În Alprevia se pot introduce peste 500 de variabile. Medicul colectează în timpul consultației datele specifice pacientului. La o apăsare de buton, în 30 secunde, sunt evaluate toate intersecțiile variabilelor introduse cu toate ghidurile de prevenție.

Ce obține pacientul în urma consultației?

• evaluarea riscului

• evidențierea factorilor de risc și de protecție

• recomandări și direcționări personalizate către specialitățile, analizele și investigațiile potrivite și necesare pentru prevenție și diagnostic timpuriu al afecțiunilor

Care sunt pașii care trebuie făcuți mai departe?

Pentru realizarea acestor teste OCH asigură reduceri pe baza Cardului OCH. După realizarea testelor, pacientul se prezintă la medic și acesta va încărca în sistem rezultatul analizelor—consultație gratuită în 60 de zile de la prima consultație. În acest fel, prin monitorizare anuală, ne asigurăm că pacienții noștri au cel mai scăzut risc de boală și, dacă se întâmplă ceva grav, vor fi diagnosticați în stadii incipiente.