close

Medici

Dr. Roberto Cristian Haret

Scurtă prezentare

Dr. Roberto Haret, medic primar cardiolog, supraspecializat în cardiologie intervențională, activează în cadrul Ovidius Clinical Hospital.

Dr. Haret s-a format profesional în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie „T. Popa” Iași și la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu” București – Laboratorul de Cateterism și a practicat în Centre de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervențională din instituții medicale de stat sau private.

De-a lungul carierei sale de medic primar cardiolog, cu competență în cardiologia intervenționistă, are în palmares peste 15.000 de proceduri intervenționale:

• angiografie: coronariană, periferică, pelvină selectivă;
• angioplastie: coronariană, periferică, carotidă, renală;
• stimulare cardiacă.

Preocupat de formarea sa continuă, participă în mod frecvent la congrese naționale și internaționale de cardiologie și cardiologie intervențională.

Dr. Haret are experiența lucrului în echipă, control și rezistență în situații de stres, este profund dedicat meseriei și un bun comunicator; găsește mereu cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor de sănătate ale pacienților săi.


Pentru informații și programări, ne puteți suna la 0241 480 400.

Centre unde activează

Ovidius Clinical Hospital