close

Policlinica OCH ConstanțaPacienții noștri au nevoie de servicii medicale accesibile aproape de casă, pe care le găsesc la Policlinica OCH.

Informații generale

Pentru personalul medical al Policlinicii OCH, a lucra cu adevărat pentru semenii noștri înseamnă a fi cât mai prezenți în comunitate. Centrul nostru medical, situat chiar în inima Constanței, oferă o gamă largă de specialități, medicale și chirurgicale, care se diversifică mereu, deservite de profesioniști experimentați și pasionați de munca lor.

Conceptul Policlinicii OCH a fost creat după o îndelungă și laborioasă cercetare despre nevoile pacientului

Vino să vezi de ce serviciile noastre sunt cele mai potrivite pentru tine. 


Dotările Policlinicii

Ne mândrim cu un centru medical dotat cu aparatură modernă, în care medicii noștri acordă consultații care acoperă o plajă largă de specialități medicale și chirurgicale – la Policlinica OCH Constanța pacientul are suportul potrivit în cardiologie, neurologie, endocrinologie, diabet, nutriție și boli metabolice, dermatovenerologie, urologie, nefrologie, medicină internă, chirurgie vasculară, gastroenterologie, hematologie, ORL, oftalmologie, reumatologie, recuperare și reabilitare medicală, stomatologie, psihiatrie, psihologie și medicina muncii.

Navigatorii (români sau străini) au în Centrul de Medicină Maritimă din cadrul Policlinicii OCH un partener de nădejde, care oferă toate serviciile medicale necesare îmbarcării; aici se pot accesa, într-un singur loc, servicii medicale integrate, oferite de o echipă medicală cu experiență de peste 15 ani în domeniu. Oferim servicii de epidemiologie / vaccinări internaționale, ca să puteți călători oricând, oriunde în siguranță.

Sportivii din cluburile dobrogene ne calcă pragul și se asigură la noi că sunt apți pentru perfomanța care bucură întreaga noastră comunitate. Departamentul de imagistică (ecografie, RMN, mamografie) este mai mult decât un departament de diagnostic, este locul din Constanța unde se face prevenție în cancerul de sân.

Echipa medicală

Vezi toată
echipa Policlinicii OCH Constanța

Informații diverse

Policlinica OCH Constanța este o unitate medicală privată, un centru cu porțile și inima deschise, în egală măsură, tuturor celor care au nevoie de consultații, analize medicale, reevaluări, investigații imagistice, test de efort, vaccinări internaționale, intervenții stomatologice și multe altele.

Pacienții Policlinicii OCH beneficiază de servicii medicale de top: medici dedicați, bine pregătiți, personal medical mediu și auxiliar implicat, tehnică avansată. „Suntem mai mult decât ‘o altă policlinică’”, spune dr. Nicolae Ciufu, membru fondator al Ovidius Clinical Hospital, primul spital multidisciplinar privat din sud-estul României.

Suntem un nucleu de medici constănțeni în proiectul acesta de sănătate. Mereu am vrut să facem ceva mai mult ca să ajutăm comunitatea căreia îi aparținem. Și ne-am ‘înhămat’ la acest proiect frumos al ‘excelenței în îngrijirea pacienților noștri’. Policlinica a venit ca o extensie firească a spitalului. Un alt proiect de suflet, care crește precum un copil bine îngrijit de părinți, an de an. Ne diversificăm mereu serviciile, ne preocupăm zi de zi să venim înspre nevoile comunității dobrogene. Prioritatea noastră principală este omul, atât în spital, cât și în policlinică.

Orar

Policlinica OCH Constanța oferă servicii medicale la standarde europene, cu peste 20 de specialități medicale și chirurgicale, și un centru performant de imagistică.

Program ambulator:


  • Luni 08:00 - 20:00
  • Marți 08:00 - 20:00
  • Miercuri 08:00 - 20:00
  • Joi 08:00 - 20:00
  • Vineri 08:00 - 20:00
  • Sâmbătă 08:00 - 15:00
  • Duminică Închis

Galerie foto

Contact

Policlinica OCH Constanța

ADRESĂStrada Flămânda nr. 19, Constanța

telefon : 0241 480 400

emailcontact@ovidius-ch.ro