close

Medici

Dr. Ioan Bogdan Ghinguleac

Scurtă prezentare

Medic primar neurochirurgie


Dr. Bogdan Ioan Ghinguleac, medic primar neurochirurgie își desfășoară activitatea în cadrul spitalului Ovidius Clinical Hospital și a Policlinicii OCH Constanța din anul 2017. Având competențe de neurochirurgie minim invazivă, Dr. Ghinguleac Bogdan aplică cele mai noi proceduri chirurgicale recomandate pacienților cu patologie neurochirurgicală.

Până în anul 2021, Dr. Bogdan Ioan Ghinguleac a participat activ la peste 8000 de intervenții neurochirurgicale, atât ca prim-operator cât și ca ajutor în cadrul intervențiilor chirurgicale. Patologiile tratate neurochirurgical în cadrul OCH sunt: patologie spinală cervicală, toracală și lombară, (hernii de disc, stenoze de canal, patologie tumorală intra și subdurală), patologie a nervilor periferici (sindrom de tunel carpian, sindrom de tunel ulnar, sindrom de compresiune a nervului peronier).

A participat la numeroase cursuri, specializări și manifestări științifice atât în țară cât și în străinătate, pentru a-și îmbunătăți tehnica chirurgicală și pentru a dobândi noi abilități în domeniu. Dr. Bogdan Ioan Ghinguleac este membru al următoarelor societăți de neurochirurgie: Societatea Română de Neurochirurgie, Asociația Europeană al Societăților de Neurochirurgie, Asociația Americană a Neurochirurgilor, Societatea de Neurochirurgie Walter E. Dandy, South East Neurosurgical Society, Congresul Neurochirurgilor și a participat ca și coautor alături de alți medici de renume la scrierea și publicarea a mai multor lucrări și cărți științifice.

Experiența în domeniul neurochirurgiei îl recomandă pe Dr. Bogdan Ioan Ghinguleac pentru tratamentul minim invaziv al multiplelor patologii neurochirurgicale spinale ce pot fi realizate în condiții de maximă siguranță în cadrul spitalului Ovidius Clinical Hospital.

Pentru informații și programări, ne puteți suna la 0241 480 400.

Centre unde activează

Ovidius Clinical Hospital

Policlinica OCH