close

Campanii

Campanii OCH


Ovidius Clinical Hospital - Aducem performanța acasă


Uneori un pas înainte înseamnă să rămâi fix unde ești.

De aproape 10 ani, OCH – Ovidius Clinical Hospital demonstrează că se poate face performanță medicală acasă, în inima Dobrogei.

În 2023, dezvoltăm și extindem spitalul OCH pentru a oferi îngrijire medicală pentru afecțiuni complexe, la cele mai înalte standarde Europene și susținuți de cea mai modernă aparatură medicală.


Primul Centru de referință Siemens Healthineers


Centrul de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară OCH


Centrul de Oncologie și Radioterapie
GASTRIC SLEEVE la OCH

Ovidius Clinical Hospital realizează încă din anul 2015, operații GASTRIC SLEEVE. Sute de persoane și-au schimbat viața, cu ajutorul echipei medicale a spitalului. Operația de micșorare a stomacului e mai mult decât chirurgie, mai mult decât pierderea greutății. Câștigă sănătate. Câștigă viață. 

Beneficiați de expertiza echipei multidisciplinare de bariatrie de la OCH sunând acum la 0241 480 400!OCH – Centrul de excelență dedicat Cancerului de Sân

Ovidius Clinical Hospital a creat un nou concept, OCH – Centrul de excelență dedicat Cancerului de Sân, unde sunt implementate protocoalele europene pentru fiecare etapă din procesul de diagnostic și tratament al acestei boli.Stomatologie

Medicul stomatolog OCH recomandă igienizarea dentară de două ori pe an, așa că, dacă au trecut 6 luni de la ultima, faceți programarea chiar acum. Sunați la 0241 480 400 și beneficiați de îngrijire de calitate, empatie și aparatură modernă, de top.