close

Medici

Dr. Sebastian Vasilescu

Scurtă prezentare

Dr. Sebastian Vasilescu, medic specialist cardiolog - cardiologie intervențională, activează în cadrul Ovidius Clinical Hospital.

A absolvit Facultatea de Medicină Generală, Universitatea „Ovidius” Constanța. Și-a luat avizul de liberă practică în Germania, mai întâi ca medic specialist în medicină internă și cardiologie, supraspecializându-se ulterior în cardiologie intervențională.

Dr. Vasilescu are experiență în efectuarea explorărilor funcționale precum – ecografie de cord, ecografie transesofagiană, ecografie de stres cu dobutamină, eco doppler carotidian, ergometrie, spiroergometrie.


Este un medic cu experiență în compartimentul de cardiologie intervențională, efectuând următoarele proceduri:

• coronarografie;
• măsurători presionare intracoronariene FFR/IFR;
• ecografie intravasculară IVUS;
• angioplastie cu balon farmacologic activ;
• angioplastie cu stent farmacologic activ;
• tratamentul invaziv al infarctului miocardic acut STEMI/NSTEMI;

Experiența de cardiolog intervenționist este dublată de abilități certificate în coordonarea secției de cardiologie și cardiologie intervențională.

Misiunea pe care dr. Sebastian Vasilescu și-a asumat-o față de pacienți este de a le oferi o îngrijire completă, bazată pe cele mai recente terapii medicale și, atunci când este cazul, cu aplicarea tehnicilor de cateterism cardiac, astfel încât aceștia să beneficieze de tratament rapid, de reducerea nevoii de spitalizare și de îmbunătățirea calității vieții, precum și de o continuitate a urmăririi stării lor de sănătate.


Pentru informații și programări, ne puteți suna la 0241 480 400.

Centre unde activează

Ovidius Clinical Hospital

Policlinica OCH