och-loader

Clinica OCH Online

Situațiile deosebite necesită soluții / rezolvări deosebite. Ovidius Clinical Hospital a integrat în serviciile oferite pentru pacienți și serviciul medical de prevenție și de consiliere medicală online pentru ca în această perioadă toți cei care au nevoie de un sfat din partea unui medic avizat să îl poată solicita fără să părăsească locuința. Totul se poate face din confortul propriei locuințe în contact direct prin video sau doar apel telefonic cu medicul specialist din cadrul OCH.

Avantajele variantei de consiliere medicală online

1. Rămâneți în casă și respectați regulile impuse prin starea de urgență
2. Primiți recomandări medicale din partea unui medic specialist
3. Datele dumneavoastră personale sunt protejate
4. Puteți trimite documente medicale pentru o recomandare medicală mai precisă
5. Comunicarea cu medicul se face ușor și în siguranță
6. Puteți petrece restul timpului la domiciliu mai liniștiți 

Beneficiați de consiliere medicală prin Clinica OCH Online și de sfaturile avizate ale medicilor specialiști din cadrul Ovidius Clinical Hospital din confortul locuinței dumneavoastră.

Pe perioada stării de urgență și a izolării / autoizolării la domiciliu puteți apela la serviciile de consiliere medicală online puse la dispoziția dumneavoastră de Ovidius Clinical Hospital.


Serviciul medical de prevenție online este oferit prin consultația cu algoritmul de prevenție personalizată Alprevia care evaluează riscul pentru pacienții cu boli cronice și care și-a actualizat platforma de prevenție inluzând și recomandările și riscurile din contextul actual al pandemiei de COVID-19.


Modalitatea de accesare a serviciilor este simplă și la îndemâna oricui deține un computer cu microfon, difuzor și eventual webcam sau un dispozitiv mobil cu conexiune la internet. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii notați mai jos:


1. Alegeți una dintre cele două variante de contact: fie sunați dumneavoastră direct în call center OCH la 0241.480.400 pentru o programare, fie completați formularul de mai jos, urmând ca apoi să fiți contactat de una dintre colegele noastre pentru a stabili o programare.


2. În urma apelului telefonic veți primi un email cu informații despre programarea online și link-ul pentru efectuarea plății cu cardul


3. Dupa ce aveți dovada plății, veți primi tot pe mail instrucțiunile necesare referitoare la transferul documentelor medicale pe care le dețineți deja și cu informații despre accesarea link-ului pentru a intra în contact cu medicul prin telemedicină.

4. După ce ați făcut transferul documentelor veți urma instrucțiunile primite pe e-mail pentru a discuta direct cu medicul la care v-ați programat cu 15 minute înainte de ora stabilită pentru a vă asigura că aveți conexiune bună la internet.


5. Intrați în direct cu medicul ales și solicitați răspunsuri pentru problemele de sănătate pentru care ați dorit această consiliere și în baza informațiilor oferite de dumneavoastră atât verbal cât și prin documentele medicale transmise anterior, în urma acestei consilieri medicale online veți primi o recomandare pe mail din partea medicului.


6. După consult, personalul OCH vă stă la dispoziție pentru a vă facilita accesul rapid la alte servicii medicale de care aveți nevoie.


Pentru programări, vă rugăm să ne sunați la 0241 480 400.


Serviciul medical de prevenție și de consiliere medicală online reprezintă servicii din categoria telemedicinei, care oferă posibilitatea unei interacțiuni între pacienți și medici în mediul online, prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare, fie că vorbim de telefon mobil, tabletă, laptop sau desktop.

Serviciul medical de prevenție și de consiliere medicală online este disponibil ca o alternativă a consultațiilor în prezența pacientului în cabinetul medicului, și nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate și este limitat în ceea ce privește posibilitatea de diagnosticare. Aceste servicii sunt puse la dispoziția pacienților pe perioada stării de urgență, perioadă în care pacienților le este recomandat să rămână în casă.


În situația în care pacienții au nevoie de recomandări medicale din partea unui medic din cadrul OCH, se poate accesa acest serviciu însă își asumă responsabilitatea informațiilor transmise și certifică veridicitatea lor precum și timpul efectuării lor ca fiind unul recent pentru a primi o recomandare mai precisă din partea medicului.

Recomandările cu caracter medical furnizate de medici în urma consilierii medicale online sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastră le descrieți. Este răspunderea pacientului să ofere o descriere cât mai corectă sau completă a simptomelor, a stării generale de sănătate, a medicației folosite sau tratamente indicate de alți medici și neurmate în totalitate, istoric medical și orice alți posibili factori externi cu care pacientul a intrat în contact (călătorii , persoane cu afecțiuni transmisibile, substanțe de orice natură etc).


Pentru mai multe detalii despre ce reguli trebuie să urmați în contextul actual, ce acțiuni și ce comportament vă este recomandat să adoptați, puteți accesa cu încredere link-ul următor cu reguli de bază recomandate de autorități, un site autorizat de unde vă puteți lua informația corectă https://cetrebuiesafac.ro/ai-simptome


Menționăm că aceste servicii nu reprezintă un consult medical și că un tratament medical poate fi recomandat cu exactitate doar în urma unui consult ce urmează să fie prestat în cadrul policlinicii sau a spitalului, urmând astfel să fie stabilit un diagnostic clar.  


Tarife servicii - Clinica OCH Online


*Termeni și condiții a plăților cu cardul online pentru serviciul de telemedicină OCH

*Politica de anulare plată card online


Formular de contact
pentru pacienți