close

Testimoniale


„Dr. Iliese, cel mai bun medic cardiolog, sufletist, calm, devotat care își practică meseria cu pasiune, într-un cuvânt = minunat. A fost singurul care mi-a găsit tratamentul adecvat și mi-a dat a doua șansă la viață. Bine ați venit, domnul doctor!” (Mioara B.)Personal amabil, medici competenți și răbdători, am găsit înțelegere și rezolvare cu fiecare ocazie în care le-am trecut pragul. De asemenea, ora programării a fost respectată mereu. Recomand oricând!” (Anné-Marie S.)


Un spital curat, cu dotări de ultimă generație. Soacra mea s-a operat de coronarografie la domnul doctor Vasilescu și e foarte mulțumită. Atât doctorii cât și asistentele au fost foarte atenți și s-au purtat impecabil”. (Ioana C.)


Am intrat în sala de tratament prin crioterapie sprijinită în baston, durerile de genunchi drept pe care le aveam erau deja invalidante. După 20 de minute în care medicul a uzat de cunoștințele sale în terapia durerii, am plecat cu bastonul la subraț și fără urmă de durere. Sunt profund recunoscătoare!” (Susana P.)


Recomand OCH, datorită profesionalismului cadrelor medicale și a întregului personal. Am fost operat de colecist, o operație dificilă, ținând cont ca aveam o plasă de la o operație clasică ombilicală. Într-adevăr, un spital privat ca afară, în țările occidentale.” (Daniel I.)De curând am fost tratată în OCH și sunt foarte mulțumită. Am întâlnit oameni extraordinari care își fac meseria cu dăruire și devotament. Cinste lor! Mă înclin, cu respect și considerație, mulțumindu-le din suflet tuturor.” (Georgeta P.)


Servicii de calitate, medici excepționali, personal amabil!” (Florentina A.)

Un pacient cu rezultate deosebite

În urma intervenției de micșorare a stomacului realizată în cadrul OCH, domnul Mircea Cazan, îndrăgit artist al showbiz-ului românesc, împărtășește publicului despre schimbarea majoră din viața sa, pe care a ales să o facă alături de echipa de chirurgi specializați în tratarea obezității. Echipa Ovidius Clinical Hospital vă mulțumește pentru cuvintele de apreciere! Multă sănătate!


Dorim să oferim pe această cale un buchet mare de flori, spitalului Ovidius Clinical Hospital. Acesta este un mod de a mulțumii întregii echipe de medici de excepție, pentru dăruirea și îndârjirea cu care au lucrat ca sa ii salveze viața lui Bogdan. A fost o lupta pe viața și pe moarte împotriva unui șoc septic, iar personalul spitalului a făcut săptămâni întregi tot ce le-a fost în putință pentru a-l salva pe Bogdan.” (Daniella T.)


Implicarea și profesionalismul medicilor și asistentelor, precum și a infirmierelor. Atitudinea, comunicarea continuă a medicului cu pacientul sunt deosebite.” (Ion T.)


M-am simțit tot timpul în siguranță, într-un mediu salubru, organizat, ca in spitalele din Europa de Vest. Doctorul mi-a explicat in detaliu problema și felul în care va fi rezolvată.” (Diana G.)


Nota 10. Organizare, empatie, profesionalism. Vă mulțumesc tuturor!” (Claudia V.)


Mulțumesc din suflet pentru tot ce mi-ați oferit: o operație pentru hernie ombilicală reușită, suport moral permanent și nu în ultimul rând încredere în mine!” (Nicoleta G.)


„Un doctor cu mâini de aur. De două ori în 20 de ani am fost pusă pe picioare de dr. Toma Cucu. Să fie veșnic sănătos, că îl iubim”. (Ana I.) 

Domnul doctor Stamule a fost cel care mi-a readus soția la viață, fapt pentru care îi voi fi recunoscător toată viața. Să ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l țină cât mai mult și să facă astfel de minuni la cât mai multe persoane. Multă sănătate la tot colectivul OCH și toată stima din partea familiei”. (Ion C.) 


„Felicitări domnului doctor Mociu! A ajutat-o pe mama, când nu mai aveam nicio speranță. Mama fiind în vârstă și cu multe alte boli, avea dureri insuportabile. Domnul doctor i-a făcut o procedură, după care mama s-a liniștit (durerile au încetat). Sper sӑ o ținӑ cât mai mult, daca durerile vor reveni, sigur vom merge din nou la domnul doctor. Recunosc cӑ la început am fost scepticӑ, dar s-a dovedit a fi bine pentru mama, o doamnă în vârstă de 82 de ani. Sănătate domnului doctor!” (Domnica A.)

Suntem aici pentru tine!

Spitalul OCH

ADRESĂOvidiu, Constanța,
DN 2A, km 202+880

TELEFON(+4) 0241 480 400
(+4) 0241 766 624

emailcontact@ovidius-ch.ro

Vă așteptăm cu servicii medicale la standarde europene în locațiile noastre!