close

Specialități

Oncologie medicală

Este specialitatea medicală care se concentrează pe managementul cancerului, de la prevenție, la diagnostic și tratament, ori îngrijire paliativă.


Oncologia medicală presupune o abordare multidisciplinară pentru tratarea pacienților oncologici și poate implica o varietate de metode de tratament, cum ar fi chimioterapia, radioterapia, terapia hormonală, terapia țintită și imunoterapia.


Oncologia medicală joacă un rol important în detectarea cancerului în stadiile incipiente, când este cel mai ușor de tratat. Specialistul în oncologie medicală este la curent cu cele mai noi cercetări și descoperiri în domeniul tratamentului cancerului și aplică aceste cunoștințe în practică, lucrând împreună cu o echipă multidisciplinară de profesioniști din domeniul sănătății pentru a dezvolta un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient, care să ia în considerare tipul, stadiul și caracteristicile individuale ale cancerului.Terapii sistemice


Terapie țintităAcest serviciu medical este disponibil în regim de spitalizare de zi, spitalizare continuă și ambulatoriu.

Servicii medicale

  • C

    Chimioterapie în spitalizare de zi

  • E

    Examinare pacient medic primar / specialist

  • R

    Reexaminare pacient medic primar / specialist