och-loader

Începutul lunii august aduce un medic nou în echipa Policlinicii OCH din Constanța, pe Dr. Crăciun Tiberius – Octavian – medic specialist psihiatrie

2020-08-05

În cadrul Policlinicii OCH, din echipa de medici psihiatri va face parte și Dr. Crăciun Tiberius-Octavian, medic specialist psihiatrie.

Medicul psihiatru Crăciun Tiberius-Octavian specializat în diagnosticarea, tratamentul și prevenirea bolilor mintale, inclusiv a abuzului de substanțe și a dependențelor de orice tip, pasionat de meseria pe care a ales-o, oferă consultații în cadrul Policlinicii OCH Constanța.

Consultul psihiatric poate fi solicitat din mai multe motive: fie există o situație copleșitoare în viața pacienților, fie se regăsesc într-o stare de anxietate, disfuncționalități în relaționarea cu ceilalți sau în a desfășura activitățile zilnice de rutină, sau alte probleme care îi determină să își creeze o dependență, un viciu nociv. Toate aceste situații și nu numai ar trebui să determine pacienții să solicite un consult psihiatric.

Pacienții sunt îngrijiți, tratați și priviți ca indivizi cu drepturi egale cu ceilalți membrii ai societății iar vizita în cadrul Policlinicii OCH se va desfășura în condiții de maximă siguranță, cu respectarea tuturor normelor pentru prevenirea riscului de răspândire a virusului SARS-COV-2. În locațiile OCH s-au luat toate măsurile impuse de către Ministerul Sănătății și de Direcția de Sănătate Publică, în contextul epidemiologic internațional legat de evoluția pandemiei de COVID-19, în vederea prevenirii și limitării infecției.  

Pentru programări sunați la 0241 480 400.