och-loader

Ovidius Clinical Hospital lansează serviciul de telemedicină – Clinica OCH Online

2020-04-10

Ești în izolare, ai o problemă de sănătate și vrei să vorbești cu un medic?


Începând din aprilie 2020 pacienții beneficiază de servicii de consiliere medicală online la Ovidius Clinical Hospital. Spitalul vine cu soluții noi pentru ca această perioadă să poate fi parcursă fără alte probleme de ordin medical din alte specialități decât cele infecțioase. Pentru orice urgențe din sfera chirurgiei generale sau a ortopediei și a traumatologiei Spitalul OCH rămâne deschis și funcționează conform reglementărilor în vigoare. OCH lansează un serviciu de telemedicină – Clinica OCH Online pentru ca orice persoană care are nevoie să vorbească acum cu un medic să poată să o facă fără a fi nevoit să iasă din casă. Serviciul de consiliere medicală se poate accesa online sau telefonic, de absolut oricine.


Am venit în întâmpinarea pacienților noștri cu resurse noi. Oamenii au nevoie în continuare de sfaturi medicale și consulturi, chiar dacă statul acasă este acum imperios necesar. Am implementat un sistem simplu de folosit – Clinica OCH Online, unde datele pacienților sunt protejate, iar aceștia au parte de răspunsuri rapide din partea specialiștilor noștri, urmând și regulile de protecție impuse de lege”, a spus Adrian Mociu, directorul general al unității spitalicești.


Situația actuală impune servicii noi iar accesul pacienților la acestea trebuie sa fie unul facil și ce este cel mai important, ca în urma acestei consilieri pacienții să finalizeze conversația cu un sentiment de liniște, pentru că au primit recomandări medicale din partea unor medici specialiști care au o pregătire foarte bună în domeniul de activitate al fiecăruia.


Cum funcționează Clinica OCH Online

Pentru a folosi servicul de telemedicină OCH – Clinica OCH Online, tot ce vă trebuie este un dispozitiv cu conexiune la internet, precum un PC, laptop, tabletă sau telefon. Iată care sunt pașii:


1. Contactați OCH: fie sunați direct în call center la 0241.480.400, fie completați formularul și sunteți sunat de o persoană de contact din partea spitalului pentru a vă întâmpina nevoile de ordin medical. Prin acest prim apel solicitați un serviciu de consiliere de care aveți nevoie pentru o problemă de sănătate pe care o aveți în acest moment și faceți programarea pentru ședința de telemedicină.


2. Apoi, veți primi pe e-mail: informații despre programarea online, link-ul pentru efectuarea plății cu cardul și instrucțiuni pentru a intra în contact cu medicul prin telemedicină. Tot pe e-mail vă este explicat și cum puteți transmite documentele medicale, dacă aveți așa ceva în vederea unei recomandări cât mai precise.


3. După ce aveți dovada plății și ați făcut transferul documentelor veți urma instrucțiunile primite pe e-mail pentru a discuta direct cu medicul la care v-ați programat. Intrați pe link cu 15 minute înainte de ora stabilită pentru a vă asigura că aveți conexiune bună la internet și apoi veți fi preluat de medicul pentru care ați solicitat programarea.


În urma consultului primiți recomandările medicale de care aveți nevoie. Personalul OCH vă stă la dispoziție și după consult pentru alte servicii medicale de care ați putea avea nevoie.


Iată câteva dintre specialitățile la care vă puteți programa pentru un consult online:

- Dermatologie
Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
Medicină Internă
Gastroenterologie
Neurologie
Urologie
Hematologie
Psihiatrie
Gastroenterologie
Endocrinologie
Psihologie
Chirurgie Generală
ORL
Cardiologie
Chirurgie Vasculară
Homeopatie
Ortopedie
Neurochirurgie
Ginecologie
Recuperare medicală
Reumatologie
Oncologie medicală

Pentru fiecare dintre aceste specialități, Ovidius Clinical Hospital pune la dispoziție mai mulți medici, pentru ca serviciul să poată acoperi cât mai mult din nevoile pacienților. 

Ovidius Clinical Hospital lansează serviciul de telemedicină.

Programări la telefon 0241 480 400 și la Clinica OCH Online.