close

La OCH, toți pacienții beneficiază și de CT-ul pulmonar performant înainte de internare

2020-04-28

Pacienții care au nevoie de servicii medicale pentru urgențe chirurgicale și ortopedice pot veni la Ovidius Clinical Hospital la orice oră. Spitalul a luat toate măsurile de siguranță necesare pentru momentul în care ne aflăm. Sunt asigurate 24 de ore din 24 linii de gardă pentru chirurgie, ortopedie și traumatologie, cu susținere continuă din partea secțiilor de anestezie și terapie intensivă, precum și imagistică medicală. Astfel, urgențele chirurgicale și ortopedice sunt preluate și tratate cu succes în condiții de maximă siguranță, prin respectarea protocolului de internare impus de spital, conform recomandărilor generale.

Foarte important, pentru ca spitalul să poată prelua și trata pacienți în cele mai bune condiții, departamentul de imagistică al spitalului OCH este complet utilat. Pentru fiecare pacient care se prezintă la spital pentru o urgență chirurgicală sau ortopedică, sunt mereu la îndemână soluții performante pentru un diagnostic rapid și precis și o recuperare eficientă a pacientului. În cazul pacienților care sunt pe cale de a se interna în spital, este obligatorie efectuarea unui CT pulmonar nativ, cea mai fidelă investigație existentă pentru depistarea leziunilor pulmonare virale în cazul afecțiunii Covid-19, investigație ce este însoțită și de testarea RT-PCR.

„În situația de criză actuală, ținând cont de faptul că România se află în stare de alertă, cu toții depunem eforturi pentru a menține o stare de stabilitate atât pentru noi ca indivizi, cât și ca unitate spitalicească. Ovidius Clinical Hospital a luat toate măsurile necesare și asigură tuturor pacienților săi siguranță în actul medical. De aceea este foarte important ca odată ajunși în unitatea medicală, toate părțile implicate să respecte deciziile luate de conducerea unității”, a declarat Ș.L. Dr. Ciufu Nicolae, directorul medical de la OCH.

Pentru a evita anumite neplăceri create de timpul de așteptare și de parcurgerea procesului de internare, vă rugăm să vă prezentați la spital după un telefon în prealabil. Este recomandat să încercați să ajungeți în cel mai scurt timp posibil de la producerea leziunii sau a afecțiunii respective.

Scrieți-ne sau telefonați-ne pentru orice problemă de sănătate pe care o aveți și vom găsi soluția potrivită pentru dumneavoastră, astfel încât să aveți răspunsurile pe care le căutați și să fiți mereu în siguranță.