close

La Ovidius Clinical Hospital, pacientul cu cancer poate accesa comisia oncologică iar rezultatul este gata în 72 de ore

2023-07-05

Odată cu deschiderea unui nou spital OCH, pacienții oncologici din Dobrogea pot accesa servicii complete de investigație, diagnostic și tratament oncologic, într-o instituție medicală modernă, care le oferă totodată o multitudine de beneficii.

Centrat în jurul pacientului, cu aparatură medicală de ultimă generație, Centrul de Oncologie și Radioterapie OCH este locul unde medici cu experiență națională și internațională oferă pacienților diagnostic rapid și tratamente eficiente, totul într-un singur loc și într-un timp foarte scurt.

Comisia Oncologică Multidisciplinară OCH (Tumor Board), alcătuită din medici în specialitățile oncologie, radioterapie, anatomie-patologică, chirurgie generală, urologie, ORL, imagistică medicală și în terapia durerii, analizează dosarul unui pacient într-un interval maxim de 72 de ore de la momentul în care acesta este depus la recepția spitalului OCH. Apoi, în urma recomandărilor Comisiei de Oncologie, pacientul va beneficia de consult interdisciplinar pentru a se stabili cea mai bună strategie de tratament personalizat.

Dacă pacienții vin din zona limitrofă Ovidiu-Constanța și urmează tratament prin radioterapie la OCH, spitalul nostru le va asigura cazare gratuită. Tot ce au de făcut este să se informeze la 0241 480 400 referitor la actele necesare pentru dosar și apoi să vina la spitalul Ovidius Clinical Hospital să îl depună la recepție.

Ulterior, în maxim 3 zile lucrătoare de la depunerea dosarului, vor fi contactați în vederea comunicării deciziei comisiei oncologice.

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar, în care pacientul este monitorizat în permanență, atât în timpul zilei cât și pe parcursul nopții.

În cadrul OCH pacienții pot accesa linii de gardă în terapie intensivă, în radiologie și imagistică medicală, cardiologie, chirurgie generală și ortopedie-traumatologie.

La OCH luptăm cu cancerul, cu bolile cardiace și toate celelalte afecțiuni.

Programează-te la telefon 0241480400.