close

Medic legist expert în calculul punctajului traumatologic la Policlinica OCH Constanța

2023-02-24

Dr. Mihaela Lavinia Mihai, medic specialist legist și doctorand la facultatea de Medicină a Universității „Ovidius”, s-a alăturat colectivului de specialiști din cadrul Policlinicii OCH Constanța.

Riguroasă, cu spirit de observație accentuat, preocupată de actualizarea continuă a cunoștințelor în domeniul său de activitate, dr. Mihaela Mihai se dovedește a fi omul potrivit la locul potrivit.

În cazul în care o persoană a suferit un accident auto și astfel au apărut prejudicii ale integrității sale corporale sau de sănătate, e nevoie de o expertiză a medicului legist care să întocmească raportul de evaluare a daunelor suferite. Expertiza poate fi solicitată de persoana prejudiciată, de asigurator, de biroul asiguratorilor de autovehicule din România sau de fondul de garantare a asiguraților. Punctajul traumatologic în urma căruia se stabilesc despăgubirile este acordat de legist în urma verificării acuzelor prezentate, a aspectelor clinice, paraclinice și morfo-funcționale, dar și a documentelor doveditoare care sunt în strânsă legătură de cauzalitate cu accidentul auto. Mai presus de orice, pentru medicul legist este adevărul științific și acest aspect stă la baza tuturor acțiunilor mele”, declară dr. Mihaela Mihai.

OCH crede în dreptul pacientului și a aparținătorilor la sănătate, demnitate, siguranță și respect și pune în practică acest crez prin profesionalismul personalului, dublat de aparatură de top. 

Pentru informații și programări, sunați la: 0241 480 400