close

Departamentul Psihologie OCH urează bun venit unui nou membru: psih. Alina Mircică

2023-11-23

Alina Mircică, psiholog clinician, psihoterapeut adlerian și terapeut ABA, a început colaborarea cu Ovidius Clinical Hospital.

Psih. Alina Mircică oferă consiliere psihologică și psihoterapie în cadrul Spitalului OCH.

Licențiată în Psihologie și Științele Educației-Specializarea Asistenta Socială, ca mai apoi să urmeze cursurile Facultății de Psihosociologie, Specializarea Psihologie a Universității „Andrei Saguna” Constanța si a Masterului: “Psihologie clinică, evaluare și intervenție terapeutică”, tot din cadrul Universității “ Andrei Șaguna”.

Sunt un om căruia îi place să acumuleze cunoștințe și să le pună în folosul celor din jur, a indivizilor sau comunității. Prin natura meseriei pe care o practic, sunt un bun comunicator și ascultător, deopotrivă. Iubesc copiii, sunt autoperfecționistă și mă dedic celor care îmi cer ajutorul profesional. Îi aștept la OCH, acest spital atât de bine alcătuit, unde dobrogenii găsesc sprijin, indiferent de ce problemă de sănătate ar avea”, spune psiholog Alina Mircică.

Pacienții OCH pot beneficia de competența profesională a psihologului Alina Mircică programându-se la telefon 0241480400.