close

Asist. Univ. Dr. Sorina Ispas se alătură echipei de diabetologi din cadrul Policlinicii OCH Constanța

2023-10-26

Dr. Sorina Ispas, medic primar Medicină de Laborator, medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Asistent Universitar Departament Științe Preclinice, disciplina Anatomie, se alătură echipei medicale OCH. Dr. Ispas va oferi consultații în cadrul Policlinicii OCH Constanța.

Formarea academică este o preocupare permanentă pentru dr. Ispas care este Doctor în Stiințe medicale și are în portofoliu două specialități Drept si Medicina, este absolventă a patru masterate (Morfologie normală și patologică, Managementul Știintelor de Sănătate, Științe Penale și Devianță și Delincvență), a urmat mai multe cursuri în Diabet zaharat, dar și în Obezitate cu diplome recunoscute în țară și străinătate, și o prolifică activitate ca autor și co-autor de lucrări științifice.

Mă pasionează cunoașterea și este o plăcere să acumulez cât mai multe informatii . Medicul trebuie să fie mereu conectat la cercetare și la dinamica evoluției informației medicale. Medicina este o știință fascinantă, cu nenumărate posibilități de cunoaștere și aprofundare, iar tehnologia actuală este un salt pe care omenirea îl poate pune în slujba bunăstării sale. În acest moment al carierei mele, am ales să fac parte dintr-o echipă medicală prestigioasă, cea a Ovidius Clinical Hospital, în cadrul Policlinicii OCH Constanța”, spune Asist. Univ. dr. Sorina Ispas. 

Pacienții cu diabet, prediabet, probleme de nutriție sau alte boli metabolice pot beneficia de competența profesională a doamnei Dr. Sorina Ispas programându-se la telefon 0241480400.