close

Specialistul OCH: Ozonoterapia – metodă de tratament versatilă

2023-11-09

Dr. Mirela Coman, medic specialist medicină fizică și reabilitare medicală OCH, își desfășoară activitatea atât în Spitalul OCH, cât și în Policlinica OCH Constanța.

Dr. Coman este specialist cu pregătire în oxigenozonoterapie și experiență de circa 15 ani cu pacienți ce au prezentat afecțiuni din cele mai diverse. Dr. Coman oferă consult, evaluare, tratament personalizat și suport pacienților cu boli reumatice, neurologice, vasculare sau ortopedice, dar și celor cu afectări post-traumatice sau oncologice.

Ozonoterapia – o noua metodă de recuperare la OCH

Terapia cu ozon are efecte benefice multiple și se utilizează cu succes în dermatologie (acnee, herpes, eczeme, celulită), medicină internă (hepatită, diabet zaharat), ori ca tratament împotriva îmbătrânirii. Această terapie este folosită cu rată mare de succes în stomatologie, în cazurile de parodontoză, carii explozive, afte și post implant sau în tratamentul oricărui sindrom dureros.

Oxigen – Ozonoterapia, disponibilă în cadrul Policlinicii OCH

Dr. Coman ajută la prevenția, diagnosticul, tratamentul și managementul reabilitării persoanelor de toate vârstele care prezintă condiții de sănătate dizabilitante și comorbiditățile acestora, cu dăruire, optimism și competență.

Pentru informații și programări la Dr. Mirela Coman, sunați la telefon 0241480400.