close

Eveniment științific unic în România – primul Master Class de Cardiologie cu transmisiune în direct din Laboratorul de Angiografie OCH

2023-09-18

Primul Centru de Referință și Training Siemens Healthineers din România este un spațiu dedicat învățării și inovării medicale, funcțional în cadrul Ovidius Clinical Hospital. La începutul lunii septembrie, aici au avut loc lucrările Primului Master Class de Cardiologie, un eveniment sub marca excelenței în domeniul medical, unic în România.

Această manifestare științifică a oferit o perspectivă cuprinzătoare asupra celor mai recente tehnologii și abordări în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cardiace, într-un mediu de învățare dinamic și stimulativ, rezultat al colaborării dintre Siemens Healthineers România și Ovidius Clinical Hospital.

Master Class-ul de Cardiologie a fost deschis cardiologilor, rezidenților și altor profesioniști din domeniul sănătății interesați să-și îmbunătățească abilitățile în cardiologie avansată.


Programul științific a fost asigurat de Dr. Gaia Banks, Global Clinical Marketing Manager la Siemens Healthineers, Florin Preoteasa, Business Development Manager Siemens Healthineers și medicii din echipa Ovidius Clinical Hospital: Dr. Valentin Leica, medic specialist medicină internă, cardiologie și cardiologie intervențională, medic șef al secției de Cardiologie din cadrul Centrului de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară OCH, Dr. Sebastian Vasilescu, medic specialist cardiologie și cardiologie intervențională, medic șef al Laboratorului de Angiografie și Cardiologie Intervențională OCH și Dr. Roberto Haret, medic primar cardiolog și medic specialist medicină internă, supraspecializat în cardiologie intervențională. „O experiență captivantă, o privire unică în lumea procedurilor avansate de cardiologie, îmbogățind călătoria educațională”, a declarat Dr. Claudia Oanea, Managing Director Siemens Healthineers România.Prezentările de caz și abordarea lor terapeutică au captat audiența, însă plusul extraordinar al manifestării, care a electrizat participanții, au fost transmisiile în direct din Laboratorul de Angiografie OCH.

Un act de curaj au spus unii colegi, dar din punctul meu de vedere și al colegilor din OCH, doar o zi de muncă obișnuită, în care am intrat în sala de intervenții, pentru pacienții noștri”, a comentat Dr. Leica.Primul Master Class de Cardiologie a stabilit un nou standard în educația și performanța medicală în România. „Un eveniment care a probat calitatea actului medical în cardiologie la OCH, chiar în fața comunității cardiologilor români”, a spus Dr. Nicolae Ciufu, Director Medical la Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din Sud-Estul României, cu o gamă completă de servicii medicale.

La Ovidius Clinical Hospital pacienții cu probleme cardiace au acces rapid la diagnostic și tratament modern.

Solicitați o programare pentru serviciile noastre la telefon 0241480400.

#AducemPerformanțaAcasă