close

Testează-te gratuit la Policlinica OCH Constanța, de Ziua Mondială a Diabetului

2022-11-08

Știai că aproape 1 persoană din 2 nu este conștientă de faptul că are diabet zaharat?


Vino luni 14 noiembrie, între orele 10-18, la Policlinica OCH Constanța din Strada Flămânda, nr.19, Corp C, pentru a efectua un test gratuit de glicemie si de albuminurie. Programează-te în timp util la telefonul: 0241.480.400 și află dacă ești printre persoanele cu diabet zaharat tip 2.


În fiecare an, pe 14 noiembrie este Ziua Mondială de Luptă împotriva Diabetului Zaharat. Sunt 100 de ani de când s-a administrat prima injecție cu insulină unui pacient. Diabetul zaharat nu înseamnă o condamnare la o viață teribilă, cu condiția să fii conștient că ești diabetic și să urmezi tratamentul și stilul de viață corecte.

Nu amâna să afli dacă ai diabet zaharat! Acum suni, te programezi și vii pe 14 noiembrie la Policlinica OCH să faci un test gratuit, care presupune doar o mică înțepătură în deget, un examen rapid de urină pentru determinarea albuminuriei și completarea unei fișe pentru stabilirea riscului de diabet tip 2. Vei pleca acasă cu valoarea glicemiei capilare și un scor de risc, astfel încât să poți să apelezi la medic imediat, dacă ai nevoie.


Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice la OCH

OCH crede în dreptul pacientului la sănătate, siguranță și respect și pune în practică acest crez prin profesionalismul personalului, dublat de aparatură de top.