close

Dr. Mihai Toma, medic primar radiologie, imagistică medicală și radiologie intervențională, acordă consultații la OCH

2024-06-26

Dr. Mihai Toma, medic primar radiologie, imagistică medicală și radiologie intervențională, acordă consultații la Ovidius Clinical Hospital în data de 26 iulie 2024.

Colaborator al Ovidius Clinical Hospital, dr. Mihai Toma este un medic experimentat, cu numeroase stagii de pregătire și perfecționare profesională în clinici de radiologie prestigioase din țară și străinătate.


Dr. Toma are competențe atestate în:

• Imagistică prin Rezonanță Magnetică;
• Tomografie Computerizată;
• Radiologie Intervențională Nivel I;
• Radiologie Intervențională Nivel II.

Pacienții pot să apeleze la expertiza medicală a dr. Mihai Toma pentru:

Radiologie intervențională oncologică, de la diagnostic la tratament. Astfel, aceștia pot să beneficieze de evaluarea diagnosticului sau de stabilirea lui prin funcție biopsică, pot să urmeze tratamentul minim invaziv, prin proceduri de termoablație (ablație cu radiofrecvențe, cu microunde sau cu laser), să efectueze proceduri de embolizare (curative) sau chemoembolizare hepatică.

Proceduri de tratament a hipertensiunii portale din ciroza hepatică, prin stentări venoase, embolizarea varicelor diges-tive, procedura de TIPS (shunt porto-sistemic transjugular intrahepatic).

Biopsii pulmonare.

Embolizare de prostată, embolizarea fibroamelor uterine, embolizarea sindromului de congestie venoasă pelvină.

Biopsii renale, embolizarea varicocelului.

Patologii ale căilor biliare intra- și extrahepatice, drenajul biliar percutanat transhepatic în tratamentul tumorilor de căi biliare cu sau fără stentare, bilioplastii pentru tratamentul stenozelor biliare.

Activitatea profesională a dr. Toma este una prodigioasă, într-un domeniu medical care cunoaște o dezvoltare continuă și accelerată, o specialitate care combină chirurgia minim invazivă cu imagistica pentru a dignostica și trata diverse afecțiuni.

Este membru al Societății Europene de Cardiologie și Radiologie Intervențională, al Societății Române de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională, al Societății Române de Imagistică Medicală, al Societății Europene de Radiologie și al Colegiului Medicilor din România.

Pentru programări, sunați la telefon 0241 480 400.