close

Dr. Gabriela Răileanu, medic specialist cardiolog, acordă consultații la OCH

2024-02-29

Dr. Gabriela Răileanu, medic specialist cardiolog, supraspecializat în aritmologie și electrofiziologie cardiacă, acordă consultații la Ovidius Clinical Hospital în data de 18 martie 2024, pentru pacienții cu afecțiuni cardiace.

Dr. Răileanu este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, iar certificarea de electrofiziolog cardiac este obținută prin examen european (European Heart Rhythm Association – EHRA/ESC), în cadrul bursei EHRA (Amsterdam, Olanda), care i-a permis să (co-) efectueze deja sute de proceduri electrofiziologice. Această bursă a completat experiența profesională a dr. Răileanu din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu” sau Institutului de Boli Cardiovasculare „I.M. George Georgescu” și urmează unui alt stagiu de formare în electrofiziogie și cardiostimulare permanentă la „Second Department of Internal Medicine and Cardiology, University of Szeged”, sub îndrumarea Dr. Laszlo Sagy.

Dr. Răileanu are competență în efectuarea de:

• ablații cardiace cu radiofrecvență (tahicardii paroxistice supraventriculare, fibrilație atrială, flutter atrial tipic și atipic, extrasistolie ventriculară și tahicardie ventriculară pe cord normal structural și pe cord patologic);
• crioablație (fibrilație atrială);
• pulsed field ablation sau electroporație (fibrilație atrială);
• implant de dispozitive cardiace (stimulatoare cardiace unicameral și bicamerale, inclusiv implant de sonde pentru stimulare a sistemului de conducere fiziologic, defibrilatoare cardiace transvenoase și subcutane, dispozitive de resincronizare cardiac, ILR).

Are experiență în utilizarea sistemelor electroanatomice 3 D (Carto, Ensite) și a sistemului robotic de navigație (Stereotaxis).

Dr. Gabriela Răileanu este membră a Societății Europeane de Cardiologie, a European Heart Rhythm Association și a Societății Române de Cardiologie - Grupul de Lucru Aritmologie.

Reprezentantă a unei generații de medici tineri, recomandată de competențele profesionale și experiența acumulate în țară și în străinătate, dr. Răileanu oferă consultații, diagnostic și tratament de specialitate pacienților cardiaci care apelează la serviciile Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și moderrn spital privat din Sud-Estul României.

Informații și programări la telefon 0241 480 400.