close

Dr. Niculina Vișan – medic primar diabetolog nou în echipa medicală OCH

2023-11-05

Dr. Niculina Vișan, medic primar Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice / Medic primar Medicină de Ugență, începe colaborarea cu Ovidius Clinical Hospital din luna noiembrie 2023.

Dr. Vișan va oferi consultații în cadrul Spitalului OCH contra-cost sau în baza biletului de trimitere către diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Absolventă a Facultății de Medicină Generală a Universității „Ovidius” Constanța, dr. Vișan este cunoscută dobrogenilor în urma activității sale profesionale ample, mai întâi ca medic primar de urgență și apoi ca medic primar diabetolog.

OCH este un standard recunoscut în medicină, nu numai în zona Dobrogei, ci la nivel de țară, deci e firesc, dacă ești medic, să vrei să te numeri printre profesionoiști săi. E un mediu excelent pentru a putea profesa medicina, e locul potrivit pentru orice persoană care are nevoie de diagnostic și tratament, indiferent de specialitate”, spune dr. Vișan.  

Pacienții cu diabet, prediabet, probleme de nutriție sau alte boli metabolice pot beneficia de competența profesională a dr. Vișan programându-se la telefon 0241480400.