close

Specialist nou în Departamentul de Radiologie intervențională OCH

2023-08-13

Radiologia Intervențională OCH oferă pacienților o gamă tot mai extinsă de proceduri minim invazive, în scopul diagnosticării și tratării diverselor afecțiuni vasculare, localizate în diferite zone ale copului (cap, gât, rinichi, membre, sistem digestiv).

Dr. Mihai Crețeanu, medic primar radiologie și imagistică medicală, supraspecializat în radiologie intervențională, cu stagii în țară și străinătate și cu o vastă experiență clinică, s-a alăturat echipei de medici specialiști în medicină intervențională din cadrul Ovidius Clinical Hospital.

Sunt pasionat de radiologia intervențională în general și de neuroradiologie în mod particular. Mă bucur să mă alătur excelentei echipe medicale a Ovidius Clinical Hospital și să îmi aduc contribuția la sănătatea pacienților OCH, în cel mai mare și modern spital privat din Sud-Estul României, un centru medical construit în jurul oamenilor și dotat impecabil din punct de vedere aparatură medicală”, declară dr. Crețeanu.

În Laboratorul de Angiografie de la spitalul OCH, dr. Crețeanu realizează:

- Embolizarea fibromului uterin
- Embolizarea varicocelului
- Embolizarea adenomului de prostată;
- Tratamentul sindromului congestiei pelvine ( varice ovariene)
- Tratamentul intervențional al fistulelor arteriovenoase (angioplastie periferică)


Pentru a beneficia de abilitățile profesionale ale dr. Mihai Crețeanu și de implicarea sa în bunăstarea celor pe care în diagnostichează și tratează, pacienții se pot programa la numărul de telefon 0241480400.