close

Medic specialist de marcă în radioterapie își începe activitatea la Ovidius Clinical Hospital

2023-05-21

Centrul de Oncologie și Radioterapie OCH, dedicat pacienților oncologici, pune la dispoziția dobrogenilor medici de top și aparatură de vârf pentru diagnostic rapid și tratament eficient, de ultimă generație.

Dr. Virgil Sivoglo are două decenii de activitate numai la Spitalul Royal Stoke University din Anglia. Dr. Virgil Sivoglo, medic specialist în radioterapie, absolvent al UMF Iași, a practicat în țară, dar și în străinătate, în clinici medicale recunoscute, și se întoarce acasă, pentru a-și pune serviciile în slujba dobrogenilor cu cancer care au nevoie de radioterapie.

OCH este un spital modern, de nivelul spitalelor din Vest în care am lucrat. Tehnica de care dispunem aici pentru radioterapia pacientului oncologic este una de vârf, sistemul Halcyon de la Varian oferă tratament sofisticat, bine țintit, de precizie, care se aplică rapid. Zgomotele și vibrațiile sunt limitate, specialistul poate conversa cu pacientul care primește tratament, suntem asistați de inteligență artificială … Este pur și simplu nivelul superior de îngrijire în cancer”, subliniază dr. Virgil Sivoglo.

Un foarte bun medic de radioterapie, foarte interesat să învețe și să ajute. În calitate de chirurg ORL, colaborarea mea cu dr. Sivoglo a fost perfectă în tratamentul pacienților cu cancer la cap și gât. De asemenea, e un coleg foarte bun, dedicat muncii sale”, spune unul dintre medicii cu care dr. Sivoglo a colaborat.

„Este o persoană care posedă un amestec extraordinar de umanitate și excelență profesională. Nu ar fi putut fi mai plăcut, mai eficient, mai dedicat și mai sincer. Este o ființă umană rafinată și un expert în domeniul său. Vă mulțumim pentru răbdare, politețe și empatie”, opinează un alt medic colaborator al specialistului OCH în radioterapie. 

Pentru a beneficia de experiența dr. Sivoglo și de tratamentul de top din cadrul Laboratorului de Radioterapie OCH, pacienții se pot programa la recepția OCH, la numărul de telefon 0241480400.