och-loader

Un nou serviciu la OCH de la 1 noiembrie 2015

2015-11-03

Ovidius Clinical Hospital oferă, de la 1 noiembrie 2015, prin intermediul medicilor de gardă, servicii medicale pacienților care se prezintă în unitate, la orice oră din zi sau din noapte, pentru diferite afecțiuni.

Spitalul va dedica resursele sale, la standardele deosebite cu care pacienții s-au obișnuit deja, și pentru acest nou serviciu: imagistică (radiologie digitală ultra-performantă, ecografie), orice tip de investigații de laborator bio-chimic.

De asemenea, pacienții a căror situație medicală nu mai suportă amânare pot beneficia de consult, tratament și de intervenții chirurgicale în permanență la Ovidius Clinical Hospital. Șase linii de gardă, dintre care două în cadrul spitalului și patru linii de gardă la domiciliu, vin în sprijinul pacienților cu urgențe medicale și chirurgicale.

„Acest serviciu de tratament al suferințelor acute l-am asigurat încă de la deschiderea spitalului dar cu precădere pentru pacienții internați în secțiile noastre. Având în vedere că din ce în ce mai mulți oameni ne trec pragul în timpul noptii și al zilelor de weekend, ne bucurăm că acum avem ocazia să punem la dispoziția viitorilor noștri pacienți toate mijloacele de care Ovidius Clinical Hospital dispune pentru ca aceștia să aibă parte de servicii medicale de calitate la orice oră. Cu interesul pacientului în minte, vom avea grijă ca mereu să ne dezvoltăm și să acționăm pentru sănătatea semenilor noștri. În cazul în care în spital se prezină pacienți cu suferințe care depășesc competențele pentru care OCH este avizat, aceștia vor fi redirecționați, după acordarea primului ajutor, către unitățile competente“, a spus Ș.L. Dr. Nicolae Ciufu, medic primar chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital și directorul medical al unității.

Pacienții au posibilitatea să rămână internați după prezentare până a doua zi sau până când suferința lor este ameliorată sau vindecată.

Serviciile medicale sunt complete și includ: consult, investigații și tratament.

Ovidius Clinical Hospital oferă, de la 1 noiembrie 2015, prin intermediul medicilor de gardă, servicii medicale pacienților care se prezintă în unitate, la orice oră din zi sau din noapte, pentru diferite afecțiuni.