close

În atenția pacienților cu diabet zaharat

2022-11-07

Asist. Univ. Dr. Sorina-Alina Chelaru, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice consultă pacienții atât în Policlinica OCH, cât și la Ovidius Clinical Hospital, acum și în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Diabetul zaharat nu este o boală pe care să o ignori. Dacă ai deja diabet, mergi periodic la medic, oricât de multe știi deja despre cum să îți controlezi afecțiunea. Medicul diabetolog este interesat nu doar să îți scrie rețeta, ci și să discute cu pacientul despre ce nevoi are, despre noutățile apărute în evoluția bolii sale sau să îi prezinte opțiuni de tratament noi, de ultimă oră.

Dacă abia ai fost depistat cu diabet zaharat sau suspectezi că ai avea afecțiunea, medicul diabetolog te așteaptă de câte ori e nevoie în cabinetul său, pentru ca tu să înțelegi cum să gestionezi corect această maladie, ce să ajustezi în stilul tău de viață și cum să faci față provocărilor de azi și de mâine pe care le ridică diabetul.

Asist. Univ. Dr. Sorina-Alina Chelaru este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și își așteaptă pacienții cu bilet de trimitere la oricare din cele două sedii OCH, în lunile noiembrie-decembrie 2022, pentru un consult și un set de analize medicale recomandate.

Programează-te chiar acum la telefonul 0241.480.400

OCH crede în dreptul pacientului la sănătate, siguranță și respect și pune în practică acest crez prin profesionalismul personalului, dublat de aparatură de top.