close

Screening pentru depistarea afecțiunilor gastrice, la Ovidius Clinical Hospital

2022-10-05

Ovidius Clinical Hospital a inițiat un program gratuit de prevenție a afecțiunilor gastrice, hepatice, bilio-pancreatice și colorectale, adresat tuturor pacienților care doresc să-și cunoască starea de sănătate, de care pacienții pot beneficia până în luna martie 2023.

Cazurile de pacienți care se prezintă cu tumori gastrice pacreatice sau de intestin gros sau chiar cu metastaze hepatice, nedepistate la timp, au crescut foarte mult în ultima perioadă. Afecțiuni grave, ce pot fi asimptomatice o perioadă lungă de timp, devin cazuri tardive, ce nu mai pot fi recuperate.

Acum este ușor de accesat acest program fiind necesare doar biletul de trimitere către gastroenterologie și cardul de sănătate.

Screening-ul gratuit pentru depistarea afecțiunior gastrice se desfășoară atât la Ovidius Clinical Hospital cât și la Policlinica OCH Constanța și include:

- consult de specialitate
- ecografie abdominală și pelvină
- set de analize de sânge specifice

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar, unde pacientul beneficiază de toate investigațiile necesare indiferent de situația în care se află: de la analize de sânge, până la investigații de tip computer tomograf sau RMN.

Pentru a vă programa la medicul de gastroenterologie vă rugăm să sunați la telefon 0241 480 400.