close

Tratament prin radiofrecvență pentru venele varicoase la Ovidius Clinical Hospital

2021-09-24

Te confrunți cu durere de picioare? Ai primit un diagnostic de vene varicoase? Disconfortul poate crește pe măsură ce rămân netratate ducând astfel la afectarea sănătății și a posibilității de a-ți îndeplini sarcinile zilnice.

La Ovidius Clinical Hospital tratăm această afecțiune printr-o metodă revoluționară ce poate înlocui chirurgia clasică deschisă prin folosirea radiofrecvenței. Intervenția este lipsită de durere deoarece se desfășoară sub anestezie locală, minim invazivă, fiind necesară doar o mică incizie prin care se introduce o sondă ecoghidată cu ajutorul căreia se închide vena varicoasă, astfel rezultatele estetice fiind foarte bune. Recuperarea este rapidă fără a fi nevoie să vă întrerupeți activitățile obișnuite cotidiene.

Procedura prin radiofrecvență, denumită și VNUS Closure Procedure, s-a demonstrat a fi atât de eficientă încât după 5 ani de la intervenție 91.5% din vasele de sânge tratate rămân închise. Intervenția se adresează tuturor categoriilor de vârstă iar prin versatilitatea ei poate fi utilizată izolat alături de chirurgia clasică pentru intervenții complexe.

Ovidius Clinical Hospital este singurul spital privat din regiunea de sud-est a României care utilizează „VNUS Closure Procedure„ o tehnologie de ultima generație pentru tratarea minim invazivă a venelor varicoase.

Pentru programări ne puteți suna la 0241 480 400.