close

Dr. Dolcan Gigi-Dumitru - Medic nou în echipa de chirurgie toracică a Ovidius Clinical Hospital

2021-06-07

Începând cu luna iunie se alătură echipei de chirurgie toracică din cadrul spitalului Ovidius Clinical Hospital domnul Dr. Dolcan Gigi-Dumitru –medic specialist chirurgie toracică. După finalizarea rezidențiatului din cadrul Spitalului de Pneumologie Iași, Clinica Chirurgie Toracică a revenit la Constanța, iar pacienții se pot programa pentru consultații la spitalul Ovidius Clinical Hospital.

Dr. Dolcan Gigi-Dumitru abordează o gamă largă de intervenții chirurgicale din patologia pulmonară, pleurală, mediastinală, de perete toracic, pericardică sau esofagiană. Din patologia pulmonară benignă și malignă cu abord prin chirurgie clasică și minim invazivă menționăm doar o parte: tumori pulmonare primitive și secundare, rezecții pulmonare reglate prin toracotomie, cura chirurgicală a chistului hidatic pulmonar, cura chirurgicală minim invazivă a pneumotoraxului sau biopsia tumorală transtoracică sub ghidaj imagistic – ECOGRAFIC.

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijire de specialitate pacienților cu afecțiuni chirurgicale și medicale multiple, devenit un model în regiune pentru calitatea serviciilor oferite, respectarea standardelor medicale internaționale, profesionalismul echipei medicale, echipamentul de ultimă generație, confortul, tratamentul și siguranța oferite fiecărui pacient.

Pentru informații și programări, vă rugăm sunați la telefon 0241 480 400.