close

Evaluarea sănătății tale post COVID-19

2020-12-08

Protocol personalizat pentru refacerea funcționalității după SARS-COV-2

Tot mai mulți pacienți în urma infectării cu virusul SARS-COV-2 au semne de întrebare și incertitudini legate de consecințele acestei boli și starea lor de sănătate și optează pentru o evaluare completă spre a fi identificate modificările survenite și adoptată corecția terapeutică potrivită.

Incidența crescută a diferitelor suferințe resimțite de pacienții care au trecut prin îmbolnăvirea cu SARS-COV-2, persistența lor, dublată de evoluția imprevizibilă, necesită intervenție pluridisciplinară.

La Ovidius Clinical Hospital pacienții se pot programa pentru evaluarea manifestărilor clinice sechelare post Covid la Ș.L. Dr. Cristina Farcaș – medic specialist medicină internă, Lector al cursurilor postuniversitare de perfecționare în homeopatie acreditate de MS și al Centrului Internațional Francez de Educație și Dezvoltare în Homeopatie, CEDH.

În urma consultului inițial doamna Ș.L. Dr. Cristina Farcaș, vă recomandă un plan de investigații personalizat, corelat cu evoluția clinico-biologică din boală și statusul general al pacientului. Vă propune resurse de tratament impuse de condiția fiecărui pacient, alopatice și homeopatice, cu integrare în schema generală de tratament a fiecărui pacient. O nouă reevaluare clinică corelată cu rezultatele investigațiilor va orienta ajustarea tratamentului inițiat și va stabili obiectivele evaluărilor următoare pentru patologiile care impun monitorizare. Sechelele post Covid cele mai frecvente vizează organele nobile - inimă, plămân, sistem nervos, rinichi, cu repercursiuni generale și asupra altor aparate și sisteme. Este motivul pentru care o evaluare completă, globală și integrativă este indicată.

În cadrul spitalului Ovidius Clinical Hospital, pacienții pot face atât analize de laborator, investigații funcționale, imagistice cât și consultații de specialitate pentru evaluarea completă în vederea unui tratament personalizat pentru starea fiecărui pacient.

Pentru programări sunați la 0241.480.400.