close

Un nou membru în echipa de chirurgie a spitalului Ovidius Clinical Hospital

2020-11-12

Echipa de chirurgie generală s-a mărit prin alăturarea d-lui dr. Bărbulescu Marius, medic primar chirurgie generală.

Dr. Bărbulescu Marius are peste 15 ani de experiență în chirurgia generală deschisă şi laparoscopică desfășurându-şi activitatea clinică şi operatorie în spitale cunoscute din țară, iar in ultimii ani, și în spitale universitare aparţinând reţelei naţionale (NHS) din Anglia, Ţara Galilor şi Scoţia.

Specializarea in chirurgie generală a început-o la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa sub îndrumarea d-lui Prof. Univ. Dr Aşchie şi şi-a desăvârşit-o la Clinica de Chirurgie Generală şi Transplant Hepatic “Dan Setlacec”, Institutul Clinic Fundeni, Bucureşti, sub îndrumarea d-lui Prof. Univ. Dr. Irinel Popescu. A făcut parte din echipa de prelevare hepatică de la donator cadavru de la I.C. Fundeni, unde a absolvit un curs de 2 ani de supraspecializare în chirurgie hepato-bilio-pancreatică şi transplant hepatic. A profesat ca medic specialist chirurg şi la Spitalul Clinic Militar Central “Dr. Carol Davila” din Bucureşti.

În ultimii 5 ani s-a specializat în domeniul chirurgiei laparoscopice colorectale, chirurgiei de urgenţă si chirurgiei laparoscopice a herniilor inghinale în cadrul mai multor spitale universitare din Anglia și Ţara Galilor, cum ar fi la Ysbyty Gwynedd Hospital din Bangor, Ţara Galilor în chirurgie colorectală laparoscopică sau în chirurgie hepato-bilio-pancreatică la Derriford NHS Hospital din Plymouth, Anglia.

“Competenţa în endoscopie digestivă diagnostică şi terapeutică” și “Competenţa în chirurgie laparoscopică nivel II - tehnici avansate” vin să completeze specializarea continuă pe chirurgie generală, experienţa acumulată în cei peste 15 ani de activitate.

Dr. Bărbulescu Marius face parte din echipa de chirurgie generală a spitalului OCH şi în afara intervențiilor chirurgicale, oferă consultaţii în ambulator atât în cadrul spitalului OCH cât şi la Policlinica OCH Constanţa.

Pentru programări si informaţii suplimentare, puteţi să sunaţi la telefon 0241 480 400.