close

Conf. Univ. Dr. Coliță Andrei, medic primar hematologie, va acorda consultații la OCH

2022-03-27

În data de 18 iunie 2022, Conf. Univ. Dr. Coliță Andrei, medic primar hematologie, doctor în științe medicale, coordonatorul Compartimentului de Transplant Medular de la Spitalul Clinic Colțea, va acorda consultații în cadrul Ovidius Clinical Hospital.

Medic cu o vastă experiență în bolile din sfera hematologiei, în proceduri de transplant medular, de autotransplant, cu celulele stem ale pacientului, recoltate în anumite condiții prin care se pot trata anumite cancere ale sângelui, adică mielomul multiplu și limfoamele maligne, a tratat cu succes numeroși pacienți cu rezultate remarcabile.

Activitatea medicală a domnului Conf. Univ. Dr. Coliță Andrei se desfăsoară în special în sfera de boli neoplazice. Dintre patologiile tratate enumerăm doar câteva: anemii, trombopenii, limfoame Hodgkin și non-Hodgkin, mielom multiplu, leucemii acute și cronice.

Colaborarea cu Ovidius Clinical Hospital vine în contextul solicitărilor pentru specialitatea hematologie, din dorința de a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale, ca și până acum, alături de cei mai buni profesioniști.

Pentru informații și programări, sunați la 0241 480 400.