close

Un nou medic se alătură echipei de la Policlinica OCH, Dr. Monica Mailat, medic specialist endocrinologie

2020-09-17

Dr. Monica Mailat, medic specialist endocrinologie se alătură echipei din cadrul Policlinicii OCH unde oferă consultații clinice atât pacienților adulți cât și copiilor, ecografii endocrine, interpretare de analize și investigații imagistice și prescripții de tratamente conform diagnosticului personalizat pentru fiecare pacient și patologie în parte.

Dr. Monica Mailat a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “ Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca obținând apoi, după finalizarea rezidențiatului, la examenul de specialitate susținut în Clinica de Endocrinologie a Spitalului Elias din București, cea mai mare notă dintre toți candidații.

O mare parte din activitatea de pregătire clinică și teoretică a rezidențiatului în endocrinologie și-a desfășurat-o în cadrul Secției de Patologie Hipofizară și Neuroendocrină precum și în cadrul secției de Endocrinologie Pediatrică a Institutului de Endocrinologie C.I. Parhon București 2017-2019, având recomandări deosebite din partea indrumătorilor săi.

Pentru programări la Dr. Monica Mailat, sunați la 0241.480.400