close

“Bun venit” medicilor stomatologi la Ovidius Clinical Hospital

2020-06-15

“Am început această colaborare cu OCH, din dorința de a face parte dintr-o echipă medicală de renume, multidisciplinară, și pentru a le oferi pacienților noștri tot confortul și siguranța de care au nevoie. Astfel, acest proiect s-a concretizat prin înființarea unui cabinet stomatologic, în cadrul Policlinicii OCH” mărturisește Dr. Cătălina Corduneanu (Moșneagu) – medic specialist stomatologie.

În acest cabinet își va desfășura activitatea Dr. Cătălina Corduneanu (Moșneagu) iar pentru tratamentele de chirurgie BMF pacienții se vor putea adresa unui medic specialist colaborator. Cabinetul dispune de aparatură nouă, modernă (unit dentar, cameră intraorală, laser etc), care vor asigura prestarea unor servicii de calitate. Considerăm că atât tehnologia avansată, cât și profesionalismul și vasta experiență a medicilor, le vor fi de ajutor în diagnosticarea și elaborarea unui plan de tratament adecvat fiecărui pacient. Serviciile de medicină dentară se adresează atât copiilor cât și adulților.

Punem mare preț pe calitatea și profesionalismul tratamentelor dar o atenție deosebită o acordăm și prevenției. Ne dorim implementarea unor măsuri de prevenție tuturor pacienților acum și pentru stomatologie.

Totodată, în contextul actual, acordăm o atenție deosebită pentru prevenirea transmiterii infecției cu virusul SARS-COV-2 și la nivelul cabinetului de stomatologie sunt implementate toate măsurile de prevenire și protecție recomandate de autorități.

Programul cabinetului va fi de luni până vineri în intervalul 8:00-20:00 și sâmbătă în intervalul 8:00-15:00.

Programările se pot face sunând la 0241.480.400.