close

Dr. Mergeanu Ionuț Alin și Dr. Silvana-Crina Alexiuc – medici specialiști ortopedie-traumatologie s-au alăturat echipei de ortopedie de la Ovidius Clinical Hospital

2020-03-04

Echipa de ortopedie de la Ovidius Clinical Hospital se mărește cu doi membri cărora le urăm bun venit. Este vorba despre dr. Mergeanu Ionuț Alin și dr. Silvana-Crina Alexiuc medici specialiști ortopedie-traumatologie. Ambii au venit cu forțe proaspete pentru a întregi echipa de ortopedie a spitalului OCH și alături de dr. Cucu Toma vor oferi pacienților tratamente personalizate, în funcție de afecțiunea fiecăruia, utilizând cele mai moderne echipamente și cele mai recente tehnici din domeniul ortopediei și al traumatologiei.


Ambii medici au participat la numeroase intervenții chirurgicale atât artroscopice cât și clasice și au acumulat experiența necesară realizării unor intervenții complexe, rezultatele fiind cele așteptate.


Dr. Mergeanu Ionuț Alin a urmat perioada de rezidențiat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC osteoarticular "Foișor" unde a căpătat experiența necesară atât pentru intervențiile minim invazive dar unde a realizat și numeroase intervenții chirurgicale pe cale deschisă precum artroplastii totale sau parțiale de șold, artroplastii totale de genunchi în gonartroze și alte intervenții pe membrele inferioare sau superioare alături de medici renumiți.


Dr. Silvana-Crina Alexiuc a participat la numeroase intervenții chirurgicale atât în perioada rezidențiatului cât și din poziția de medic specialist. În timpul rezidențiatului, a urmat un stagiu de pregătire extins pe mai multe luni în cadrul spitalului MediClin Waldkrankenhaus din Bad Duben, Germania, unde a deprins ultimele tehnici în domeniul ortopediei în ceea ce privește artroscopia, artroplastia și traumatologia.


Atât dr. Mergeanu Ionuț Alin cât și dr. Silvana-Crina Alexiuc oferă consultații și fac intervenții chirurgicale la Ovidius Clinical Hospital, alături de dr. Cucu Toma. Pentru programări vă așteptăm la recepția spitalului OCH sau la telefon 0241.480.400. 

Echipa de ortopedie de la Ovidius Clinical Hospital se mărește cu doi membri cărora le urăm bun venit. Este vorba despre dr. Mergeanu Ionuț Alin și dr. Silvana-Crina Alexiuc medici specialiști ortopedie-traumatologie.