close

Dr. Iulia Nicolescu este implicată în activitatea medicală a Policlinicii OCH Constanța

2020-02-21

Dr. Iulia Nicolescu- Medic primar Medicină Internă și Diabet zaharat, Nutriție, Boli Metabolice, Ph.D., este implicată în activitatea medicală a Policlinicii OCH Constanța.


A absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF "Carol Davila" București, după care a urmat rezidențiatul în Medicina Interna la Spitalul Universitar de Urgența București. A revenit în Constanța prin examen național, desfășurând activitatea de medic internist în Spitalul Clinic Județean de Urgență. Urmează o a doua specialitate, începând din anul 2005, cea de Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice la Institutul "N.Paulescu" București, urmând a da consultații în această specialitate în Constanța. A susținut activități didactice în calitate de colaborator al Catedrei de Semiologie medicală a Universității "Ovidius" Constanța. Participă în mod constant la manifestări științifice medicale în scopul consolidării și perfecționării practicii medicale.


Pentru consultații în domeniul Medicinii Interne și specialității de Diabet zaharat, Nutriție, vă așteptăm în Policlinica OCH, cu cele mai competente sfaturi din partea Dr. Iulia Nicolescu.


Pentru programări sunați la : 0241.480.400

Dr. Iulia Nicolescu participă în mod constant la manifestări științifice medicale în scopul consolidării și perfecționării practicii medicale.