och-loader

Termeni și condiții a plăților cu cardul online pentru serviciul de telemedicină OCH

Termeni și condiții a plăților cu cardul online pentru serviciul de telemedicină OCH

Accesul la acest serviciu se face de pe site-ul oficial al spitalului, iar plata se face exclusiv prin intermediul platformei online, utilizând cardul bancar.


Toate tarifele aferente Pachetelor sunt exprimate în lei (RON) și sunt afișate în secțiunea Tarife servicii telemedicină OCH.


Ovidius Clinical Hospital nu percepe nici un comision suplimentar pentru plățile online.
În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.


În cazul plăților online, Ovidius Clinical Hospital nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru nici un alt cost suplimentar suportat de Utilizator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON.

Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai utilizatorul.


Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD, MAESTRO, dacă acestea au cod CVV2/CVC2.


Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți dedicată.


Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată online. Ovidius Clinical Hospital nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră și nu vă solicită niciodată codul PIN al cardului dumneavoastră.


Prin utilizarea platformei online unice de plată cu cardul, Ovidius Clinical Hospital a luat toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră, dar transmiterea datelor și informațiilor revin exclusiv utilizatorului.


Datele introduse pentru generarea comenzilor, cu excepția celor legate de cardul bancar (număr de card, data expirării etc) vor fi utilizate numai în concordanță cu procedurile Ovidius Clinical Hospital, în scopul prevenirii oricărui acces neautorizat.

Prin utilizarea platformei de plată online, Cumpărătorul iși exprimă acordul să i se debiteze contul de card cu suma aferentă serviciului prestat de către Ovidius Clinical Hospital, conform Tarife servicii Clinica OCH Online. Anularea plăților se face Conform Politicii de Anulare Plată card Online –Ovidius Clinical Hospital.


Pe site-ul nostru, www.ovidiu-ch.ro puteți consulta Politica privind protecția datelor cu caracter personal.