• 18.12.2019

  Soluții complete pentru toată gama de afecțiuni ORL – Dr. Carmen Mocanu Liana

  Dr. Carmen Mocanu – medic primar chirurgie ORL, cu o vastă experiență profesională dobândită în mari spitale europene din Belgia și Franța, consultă la spitalul Ovidius Clinical Hospital pentru diagnosticarea și tratamentul medicamentos și chirurgical minim invaziv al afecțiunilor ORL, folosind aparatură ultraperformantă.

  Domeniile de activitate de interes și în care este direct implicată sunt: investigarea auzului la adulți și copii cu depistarea surdității precoce prin otoemisii acustice, chirurgia urechii (timpanoplastii, timpano-osiculoplastii, chirurgia colesteatomului, chirurgia otosclerozei), chirurgie rinologică (chirurgie endoscopică sinusală, septoplastii pe cale endoscopică, turbinoplastii clasică  sau prin radiofrecvență), chirurgie cervico-facială (evidări ganglionare, tiroidectomie, laringectomie totală, traheotomie, chirurgia chistelor branhiale), otoplastii, chirurgie ORL pediatrică: chirurgie adeno-amigdaliană, chirurgia urechii și sinusală, drenaje transtimpanice, traheostomii, chirurgie cervicală, chirurgie laringologică, chirurgia sforăitului, chirurgie endoscopică laringiană.

  Toate aceste intervenții sunt realizate la spitalul Ovidius Clinical Hospital în cele mai sigure condiții și cu cea mai performantă aparatură.

   

  Informații și programări la telefon 0241 480 400.

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.