• 07.11.2014

  Simpozion - Actualități în diagnosticul și tratamentul cancerului de sân

  Vineri, 07  noiembrie 2014, a avut loc la Ovidius Clinical Hospital simpozionul cu tema: "Actualități în diagnosticul și tratamentul cancerului de sân", la care au participat 50 de medici de familie din județul Constanța.

  Vorbitorii evenimentului au abordat tema simpozionului din mai multe puncte de vedere, esențiale pentru o privire completă asupra acesteia. Prof. Univ. Dr. Ion Așchie a avut un discurs despre "Locul chirurgiei în tratamentul actual al cancerului sânului". Conf. Univ. Dr. Mădălina Boșoteanu a subliniat "Importanța evaluarii anatomo-patologice în diagnosticul cancerului de glandă mamaă" iar Ș. L. Dr. Laura Mazilu  a adus în vedere care sunt cele mai noi "Actualități în tratamentul oncologic al cancerului de sân". Ș.L. Dr. Carmen Ciufu a descris "Detecția versus diagnosticul leziunilor mamare. Puncția eco-ghidată a tumorilor mamare" .  Asis. Univ. Dr. Caraban Bogdan a vorbit despre "Reconstrucția de sân: actualități și perspective".

  Simpozionul a fost creditat cu 9 puncte EMC, iar medicii prezenți s-au arătat încântați atât de subiectele abordate cat si de modul de prezentare al vorbitorilor.

 • Chestionar satisfacție

  Ai fost pacientul nostru? Părerea ta contează pentru noi. Completează formularul de satisfacție adresat pacienților și noi vom avea o vedere de ansamblu a ceea ce trebuie sa imbunătățim.

  Detalii
 • Dicționar medical

  Pentru a putea ințelege termenii medicali mai bine vizualizați dicționarul nostru.

  Detalii
 • Program

  • Luni - Vineri
   08.00-21.00
  • Sambăta
   08.00-15.00
  • Spital
   Program permanent cu 2 linii de gardă în specialitățile chirurgie generală și anestezie, terapie intensivă.