och-loader

Medici

Asist. Univ. Dr. Serac Gabriel

Scurtă prezentare

Dr. Serac Gabriel este medic primar chirurgie generală specializat în chirurgie bariatrică și colaborează cu  Ovidius Clinical Hospital pentru a realiza intervenții chirurgicale în sfera chirurgiei generale, unde intervențiile laparoscopice pentru pacienții obezi reprezintă o supraspecializare.


Dr. Serac Gabriel este Doctor în Științe Medicale, specializarea continuă asigurându-i participarea la numeroase cursuri de perfecționare cu noi tehnici minim invazive pentru afecțiunile chirurgiei generale, iar calitatea de asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș asigură continuitate în practicile medicale la standarde ridicate realizate de către Dr. Serac, în rândul noilor generații de medici. Dr. Serac sustine cursuri de specializare continuă în chirurgia laparoscopică abdominală, colo-rectală, ginecologică, chirurgie laparoscopică bariatrică și metabolică, chirurgia endocrină, chirurgie hepato-biliară, asistență medicală de urgență în traumatismele abdominale, tratamentul chirurgical al afecțiunilor oncologice și tratamentul herniilor abdominale și inghinale.


Este membru al Societății Române de Chirurgie, al Societății Naționale de Chirurgie Oncologică, al Asociației Române de Chirurgie Endoscopică, al Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică, și participă în mod frecvent la cursuri de perfecționare în tehnici medicale minim invazive din sfera chirurgiei generale cu diferite specializări, în Strasbourg (Franța), Salonic (Grecia), Milano (Italia), Croația și Cehia, și în centrele universitare din România.

Centre unde activează

Ovidius Clinical Hospital