close

NOU: Medic cardiolog pediatru oferă consultații la OCH

2024-06-21

Dr. Alina Cavache, medic primar pediatru, supraspecializată în cardiologie pediatrică și cu competență în ecocardiografie, oferă consultații la OCH.

Dr. Cavache acordă, la Ovidius Clinical Hospital, consultații, diagnostic și tratament pentru copiii cu probleme cardiace, adăugând la competențele profesionale empatie și capacitatea de a comunica cu ei și cu părinții lor.

Să ofer unor copii care au probleme cardiace încredere, curaj și putere de a merge mai departe este ceea ce mă motivează zi de zi în a fi un medic și un om mai bun. Sunt foarte bucuroasă că pot să îmi primesc pacienții la Ovidius Clinical Hospital, în condiții de top. Diagnosticarea corectă a unui copil cu afecțiuni cardiace este esențială pentru stabilirea unu tratament personalizat. Părinții să știe că vor primi tot suportul pentru a gestiona boala cardiacă a copiilor lor”, spune medicul cardiolog pediatru. 

Pacienții care au nevoie de competența profesională a dr. Cavache, pot suna pentru programări și informații suplimentare la telefon 0241 480 400.