close

Ovidius Clinical Hospital: 10 ani de performanță în recuperare și reabilitare medicală

2024-06-06

Laboratorul de recuperare-reabilitare medicală OCH funcționează de 10 ani, fiind în slujba pacienților din Sud-Estul României, încă de la deschiderea porților acestei instituții medicale. Aparatura modernă, de ultimă generație care se regăsește atât în sala de kinetoterapie cât și în cele de fizioterapie și hidrokinetoterapie asigură o recuperare complexă a pacienților cu afecțiuni diverse sau a celor care își doresc să își reia activitatea zilnică în urma unei intervenții chirurgicale.

Recuperare și reabilitare medicală la Spitalul OCHRecuperare și reabilitare medicală OCH – o șansă la viață mai bună pentru pacienți
Recuperarea medicală presupune mai multe tehnici care îmbină exerciții fizice specifice afecțiunii sau /și factorii balneari, fie ei naturali sau artificiali, în mod personalizat, pentru fiecare pacient în parte. La OCH aceste tehnici se îmbină fericit, baza de tratament este una modernă, personalul este dedicat și înalt calificat, într-un proces de formare continuă, în beneficiul pacienților. Cei care ne calcă pragul sunt persoane cu afecțiuni motorii, musculare sau articulare, vârstnicii care și-au pierdut mobilitatea, sportivii de performanță sau amatori accidentați sau în recuperare postoperatorie, pacienții care au fost impactați de cancer sau afecțiuni neurologice, cei care suferă de oboseală cronică, gravide, ori cei care prezintă diverse dizabilități și comorbidități, indiferent de vârstă”, spune Dr. Tatiana Tulea, medic primar recuperare și reabilitare medicală, coordonatorul Laboratorului de recuperare-reabilitare medicală.Spitalul OCH este dotat cu bazin de hidrokinetoterapie, sală de kinetoterapie și săli de fizioterapie. La Ovidius Clinical Hospital, baza de recuperare și reabilitare medicală este deschisă tot timpul anului. Pacienții se bucură de standarde de înaltă calitate, tehnologie de ultimă performanță și, cel mai important, de o echipă medicală specializată în recuperare medicală și în regenerarea organismului către starea optimă de sănătate.

Recuperare medicală, recreere și regenerare în bazinul terapeutic de la Ovidius Clinical HospitalOCH – 10 ani de performanță

Ovidius Clinical Hospital este primul spital multidisciplinar privat din Sud-Estul României. Este primul centru de referință Siemens Healthineers din România. Este spitalul gândit și construit de un colectiv de medici, inaugurat acum 10 ani, în aprilie 2014, în jurul nevoilor pacientului și asigură diagnostic rapid, tratament la zi, abordare multidiscipinară. OCH este un spital în care tehnica medicală de vârf e integrată în munca de zi cu zi. OCH este un spital care își prețuiește medicii și întregul personal, asigurând un loc de muncă sigur, civilizat, ancorat în realitatea actuală a pieței de servicii medicale. Este locul unde #AducemPerformanțaAcasă.

Pentru programări și informații, sunați la telefon 0241 480 400.