close

NOU: echipa de endocrinologie OCH urează bun venit dr. Ailin Septar!

2024-04-30

Dr. Ailin Septar, medic specialist endocrinolog, cu competență în ecografie endocrină, osteodensitometrie și expertiză în endocrinologie pediatrică, se alătură corpului medical OCH.

Pasionată de specialitatea pe care și-a ales-o, dedicată pacienților și formării profesionale continue, dr. Ailin Septar oferă consultații, diagnostic și tratament pentru o gamă variată de afecțiuni endocrine pacienților Ovidius Clinical Hospital.

Sistemul endocrin este o rețea de glande endocrine interconectate care influențează celulele, organele și buna funcționare a întregului organism. De aceea, apariția unui dezechilibru hormonal poate avea impact asupra stării generale a sănătății iar orice afecțiune endocrină necesită diagnostic cât mai rapid și tratament corespunzător. La Ovidius Clinical Hospital, prin condițiile oferite, pacientul are parte de nivelul superior de diagnostic și tratament și posibilitatea reală de îngrijire multidisciplinară. Pentru mine este o bucurie sa mă alătur acestui colectiv extraordinar și să pot oferi constănțenilor expertiza mea medicală”, spune dr. Ailin Septar.

Pacienții care au nevoie de competența profesională a dr. Ailin Septar, pot suna pentru programări și informații suplimentare la telefon 0241 480 400.