close

Ovidius Clinical Hospital: 10 ani de performanță în chirurgie bariatrică

2024-04-10

La OCH, chirurgia bariatrică, chirurgia obezității, a fost încă de la deschiderea porților un pilon al performanței medicale la cele mai înalte standarde de calitate. La OCH, pacienții cu obezitate găsesc mai mult decât o intervenție chirurgicală salvatoare.

Abordarea obezității este complexă și completă, iar rezultatele obținute de cei care au ales să se trateze aici sunt deosebite. În cei 10 ani de chirurgie bariatrică la OCH, sute de pacienți din Sud-Estul României au fost evaluați și tratați de o echipă multidisciplinară, specialiști în domeniul chirurgical și non-chirurgical contribuind la recuperarea, îmbunătățirea și menținerea stării lor de sănătate. Între intervențiile de anvergură se numără pacienți cu obezitate morbidă de peste 200 de kilograme, cu comorbidități multiple.

Peste 300 de pacienți tratați pentru obezitate în ultimii cinci ani prin Gastric Sleeve la Ovidius Clinical Hospital

Chirurgie bariatrică prin abordare multidisciplinară

Obezitatea este o afecțiune complicată, iar la OCH arătăm înțelegere și compasiune acestui pacient, îl ajutăm nu doar chirurgical să își revină, ci îi oferim consiliere extinsă pentru a reuși să își gestioneze boala”, spune Dr. Gabriel Serac, medic primar chirurgie generală, șeful echipei de Chirurgie Bariatrică al spitalului OCH.

Metoda pe care o folosim este cea de Gastric Sleeve, o abordare laparoscopică, și e bazată pe multe cursuri și practică în afara țării și pe experiența câștigată în decursul anilor. În plus, pe lângă tehnica pe care o stăpânesc chirurgii departamentului nostru, materialele de calitate folosite la OCH fac diferența între reușita sau nereușita unei astfel de intervenții. Succesul OCH în chirurgie bariatrică se traduce prin lipsa de complicații la pacienții operați, asistați preoperator și postoperator, prin faptul că ei se reintegrează rapid în societate, în familie și nu, în ultimul rând, în faptul că se simt în siguranță, dată fiind proximitatea unui spital la care pot apela cu încredere, indiferent de problemele de sănătate pe care le au”, adaugă dr. Serac.

Gastric Sleeve realizat la Ovidius Clinical Hospital pentru un bărbat de peste 170 de kg

OCH – 10 ani de performanță

Ovidius Clinical Hospital este primul spital multidisciplinar privat din Sud-Estul României. Este primul centru Siemens Healthineers din România. Este spitalul gândit și construit de un colectiv de medici, inaugurat acum 10 ani, în aprilie 2014, în jurul nevoilor pacientului și asigură diagnostic rapid, tratament la zi, abordare multidiscipinară.

OCH este un spital în care tehnica medicală de vârf e integrată în munca de zi cu zi. OCH este un spital care își prețuiește medicii și întregul personal, asigurând un loc de muncă sigur, civilizat, ancorat în realitatea actuală a pieței de servicii medicale.

Este locul unde #AducemPerformanțaAcasă.

Pentru programări și informații, sunați la telefon 0241 480 400.