close

Dr. Daniel Florian Brașoveanu – medic reputat în chirurgie endocrinologică și oncologică se alătură echipei de chirurgi OCH

2024-04-03

Dr. Daniel Florian Brașoveanu, medic primar chirurgie generală, începe colaborarea cu Spitalul OCH Constanța.

Medic reputat în chirurgia generală, supraspecializat în chirurgie oncologică, cu competență în chirurgia laparoscopică, dr. Brașoveanu are o experiență de peste 15 ani în chirurgia glandelor endocrine.

Ariile de interes medical ale dr. Brașoveanu sunt chirurgia tiroidei (inclusiv a cancerului de tiroidă și complicațiile acestuia), limfomul tiroidian, ectopii tiroidiene și malformații congenitale tiroidiene, chirurgia paratiroidei (de la tumori benigne la sindroame genetice de adenom paratiroidian sau cancer de glandă parotidă), chist de canal tireoglos, ori chirurgia glandei suprarenale.

Colaborarea mea cu Ovidius Clinical Hospital este una dedicată profesionalismului – chirurg pasionat, dedicat meseriei, cu rezultate măsurabile, care alege un spital românesc de top, o clinică dotată precum cele din Vestul Europei, unde pacientul și medicul deopotrivă se simt în confort și siguranță”, declară Dr. Brașoveanu.

Pacienții care au nevoie de intervenții endocrinologice sau onco-endocrinologice pot beneficia de competența profesională a Dr. Daniel Brașoveanu programându-se la telefon 0241 480 400.