close

Consult gratuit pentru patologia venoasă-varice hidrostatice

2024-03-26

Pacienții care au nevoie de consult și tratament în chirurgie vasculară, se pot prezenta la Ovidius Clincal Hospital și pot opta pentru serviciile dr. Mădălina Corici, medic primar chirurgie vasculară. Cu bilet de trimitere, pacienții asigurați beneficiază de gratuitate pentru aceste servicii medicale.

Varicele hidrostatice sunt dilataţii venoase ce apar predominant la nivelul membrelor inferioare, din cauza poziţiei verticale adoptată de majoritatea persoanelor care sunt nevoite să stea mult timp în picioare. Neglijate şi netratate, dilataţiile varicoase pot duce la apariţia ulcerelor varicoase.

La Ovidius Clinical Hospital, abordăm chirugical, clasic, patologia venoasă varicoasă, prin excizia dilataţiilor venoase. Este o metodă curativă. Dupa intervenţia chirurgicală, pe traseul venos abordat, nu mai apar alte dilatații varicoase sau complicații ale acestora”, spune dr. Corici.

Pentru a beneficia de expertiza dr. Corici, pacienții se pot programa la recepția OCH, la numărul de telefon: 0241 480 400.