close

Ovidius Clinical Hospital: 10 ani de performanță în chirurgie generală

2024-03-19

La OCH, secția de chirurgie generală funcționează încă de la deschiderea spitalului, asigurând, prin liniile de gardă de chirurgie monitorizarea pacienților internați și tratatea urgențelor chirurgicale 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În cei 10 ani de existență, chirurgii OCH au rezolvat zeci de mii de cazuri și au pus în valoare experiența pe care o au, dotările de top ale spitalului și capacitatea care rezidă din combinația tehnică de vârf și personalul experimentat, asigurând diagnosticul rapid și tratamentul optim pentru orice caz, indiferent de complexitatea sa.

Misiunea secției de chirurgie generală OCH – excelență în îngrijirea pacienților


Chirurgii secției clinice chirurgie generală OCH se ocupă cu diagnosticul și tratarea chirurgicală a afecțiunilor abdomenului, chirurgia sânului, chirurgia oncologică, dar și a unor afecțiuni care fac obiectul altor specialități, dar necesită tehnici chirurgicale, precum traumatisme, afecțiuni vasculare, genitale, urologice, toracice, endocrine etc. Chirurgul generalist are cunoștințele necesare asupra întregului proces chirurgical, incluzând evaluarea inițală, pregătirea intervenției, procedura în sine și managementul postoperator.

Fiecare pacient al OCH are parte de tratament centrat pe nevoile sale individuale, specifice, iar serviciile medicale pe care le oferim sunt bazate pe o echipă multidisciplinară care are la dispoziție tehnică medicală de ultimă generație”, declară Ș.L. Dr. Nicolae Ciufu, medic primar chirurgie generală, Director Medical OCH.

Ne îmbunătățim încontinuu gama de servicii. Suntem spital privat, dar oferim foarte multe servicii decontate prin Casa de Asigurări, inclusiv în chirurgie generală. Avem linie de gardă în chirurgie generală, dublată de linie de gardă în ATI și imagistică medicală. Funcționăm sigur și eficient, iar rezultatele obținute în timp ne fac să fim mândri de munca noastră. În cei 10 ani de OCH, am avut parte și de cazuri dificile, complexe, pe care le-am rezolvat în favoarea pacientului. Premierele chirurgicale la OCH sunt parte din cotidian, indiferent de patologia pacientului, rezecțiile multiorganice cu reconstrucții vasculare efectuate sub coordonatea Dnului Prof. Univ. Dr. Vladislav Brașoveanu devenind o practică curentă!

Tumora teoretic inextirpabila, abordata chirurgical cu succes la Ovidius Clinical Hospital


OCH – 10 ani de performanță


Ovidius Clinical Hospital este primul și cel mai mare spital multidisciplinar privat din Sud-Estul României. Este primul centru Siemens Healthineers din România. Este spitalul gândit și construit de un colectiv de medici, inaugurat în urmă cu 10 ani, ce asigură diagnostic rapid, tratament optim și o abordare multidiscipinară fiecărui pacient. OCH este un spital în care tehnica medicală de vârf e integrată în munca de zi cu zi.

OCH este un spital care își prețuiește medicii și întregul personal, asigurând un loc de muncă sigur, civilizat, la cele mai înalte standarde europene. Este locul unde #AducemPerformanțaAcasă.

Pentru programări și informații, sunați la telefon 0241 480 400.